Thursday, November 27, 2008

My Birthday & PM


Hi guys..!

Last 3 days was my 29th Birthday. And it was really a birthday to remember. Why?

Because...
1. 1st birthday sebagai seorang ibu. hehe..

2. Dapat adiah best dr hubby.
3. Dapat adiah best dr my bes pren, Aida.

4. PM datang..!!! (wpun bkn dtg sbb nk jumpa aku! ekekekek...)


so, oleh kerana suka sgt2 & takmo hari best tu dilupakan begitu saje, aku pun dgn berbesar hatinya menghadiahkan diri aku BLOG ni. hehe.. hopefully, aku tetap rajin aa menghapdet & mencantikkan lagi blog ni dari semasa ke semasa. but 4 now, kita citer pasal bday aku dulu ye! hihi..


this year, my hubby belikan aku laptop! wah... best! best!


















dah lama giler nk menda alah ni. sbb sblm ni duk ngadap pc opis je.. mmg sungguh2 menyalahgunakan pc opis tu utk sekian lama dah. tp lepas ni, bleh aa eksen ada laptop sendiri. bleh edit gambar & hapdet blog dgn sesuka hati! hihi..

terima kasih, kanda! i lap u! mmuuuaahhh..!!!


Sebenarnya, pada hari lahirku kali ni, YAB Perdana Menteri Malaysia, Pak Lah, datang ke tempat keja aku.. sempena Majlis Perasmian Kampus Tetap, kt Nilai nih.
Pose mahal depan banner Press Conf..
Ni la booth pameran fakulti aku.. hihi..

So, basically, suma orang agak sibuk aa.. termasuklah la hubbyku.. since dia pun keja sini gak.. but, guest what?

He suprised me with a bouquet of flowers & a very nice chocolate cake.
And the special thing is, he delivers it to my office!! wah..! memang berbunga-bunga sungguh lah hatiku masa tu. sebab since kenal, dia sbnrnya tak penah langsung bagi bunga kt aku tau! cuma ada skali je dia bagi... masa lum kawen dulu sbb aku paksa jugak dia bagi. hahaha.. so, since dia dah deliver kt opis, so, suma kawan opis yg tak tau aritu besday aku, trus tau belaka lah! dekan pun siap wish besday lagi kt aku. huahuahua..!!


and.. paling yang aku terharu tu.. awal2 pagi pada hari bday ku, kawan baek aku, Cik Aida, dah datang opis.. jeng! jeng! jeng! tada..!!

cupcakes tu dia buat sendiri tu..!!
cheese cake + oreo. sedapnya..!! slurp!

yang kelakarnya, masa dia beli barang nk wat kek tu, dia gi beli ngan aku. hmm.. pesal la aku tak terpk time tu ye? nampak sgt tak penah buat kek aku ni! kuang.kuang.kuang..
siap ada frem gambar kami berdua since time bujang2 lagi. time masing2 masih slim. hihi..

tq, my dear!

well... that's it! as i said b4.. it really was a birthday to remember.. :)

2 comments:

bOnda said...

well..baru sekarang dapatku kOmen kat pOst mu ini taw..
1.waaaa...dapat munger! best wOOO..
2.cupies hantam sajalaaa..bakat terendam namanya tue..

bOnda said...

the mOst impOrtant thing...
welkem tO dunia blOgging!!!!!!he3..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails