Tuesday, December 30, 2008

cuti-cuti PD!!

salam..

lama giler tak apdet blog... sori.. have been very bz lately.. nasib baik tak semput. huhu..

so, kami pun mengambil kesempatan cuti panjang krismas n awal muharram lepas utk gi bercuti. last minit punya planning.. ngan adik beradik + parents terchenta.


kami gi ke Port Dickson je.. 2 ari, 1 malam (sabtu - ahad). wpun air laut n pantainya tak brape nak bersih, we still had a good time. tambahan lagi kali ni, percutian pertama ngan anakku, Muhammad Asyraf Muhaimin. seronoknya bercuti ngan anak, lain rasanya rupanya! hehe..

kami tdo kt apartment kazen kt situ. tempat dia ni ala2 cam service apartment. takde la canggih sgt, tp yg penting, selesa! hihi..


malas nk citer panjang. just enjoy the pictures! :)

1st day - pagi, golek2 kt bilik je.. petang, baru jalan2 kt pantai teluk kemang. tetiba jumpa kuda. nk posing kt kuda, mamanya yg cuak2! hahaha...

2nd day - temankan hubby ngan my lil' bro main layang2 kt tepi pantai. layang2 lil'bro terbang tinggi.. tp layang2 asyraf takmo naik. rosak kot. huhu.. boring, mamanya pun posing sakan ngan asyraf kt tepi pantai tu. hihi..

panas sgt duk tepi pantai, tghari tu ajak hubby n lil' sister mandi pool ngan asyraf. sukanya dia..!!

1 comment:

bOnda said...

syiOk lagi mandi pOOl dari mandi pantai kan????

udah besar anakmu itew..
sat lagi dah bOleh jOin herO remaja dah..sOb sOb sOb..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails