Saturday, May 9, 2009

Tag "My Fav Wedding Pic"

sori wat emi.. sbb dah peram hutang tag ni lama2.. :D

nway, here it is :

the rule was VERY simple -

1. carik gambar kawen korang yg paling korang suka...then tepek kt blog memasing hehe...bukan cantik dari segi kualiti gambar aje...tp dari sudut pandangan mata korang...ala2 romantik ker...comey ker...lawa mcm anak patung ke make up time tuh....hehehe...

2. then kasik sebab nape suka gambor yg 1 ittew....okay?

orait !

My Fav Wedding Pic is this one :

Our 1st kiss selepas bergelar suami isteri yang sah!

Nape suka gambar ni sgt2 berbanding gambar2 lain time reception @ sesi posing2 maut?

sebab.. masa ni la 1st time aku nampak tangan laki aku menggeletar2 nk pakaikan bini dia ngan gelang kawen tu (kami gantikan cincin kawen ngan gelang sbb aku lebih suka gelang sbnrnya! hihi..) . aku x tau org lain pasan ke tak.. tp aku leh nampak dgn jelas ke'menggeletar'an tangan dia tu. hehe..

dan aku mmg x dpt lupakan saat tu sampai bila2. sbb laki aku ni sbnrnya jenis outspoken @ sempoi @ suka gelak2 @ ckp lepas punya orang. x main la gabra2 ni. even time lafaz nikah pun laju lagi kuat dia sebut lafaz tu tanpa sangkut. tapi sapa sangka.. dlm diam, dia ni takut jugak rupanya. hihi... (sayang jugak dia kat aku, kan??)

ok. tu je.

nk tag sapa lak eh? hmm...

nope! xde idea nk tag sape. tp sesape yg nak, dgn senang hati aku serahkan t/jwb menjawab tag ini ye...!! ok. :)

1 comment:

neezareef said...

wah..smpai tepejam mata..ehhehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails