Wednesday, January 6, 2010

5 hari lagi..!



byk btul citer2 n kejadian2 yg berlaku di sekeliling aku yg x sempat nk dimasukkan kt blog aku nih since aku bersalin 1 Dis lalu.. (tengok! gadget "H.A.T.I.B.E.R.B.U.N.G.A" aku kt belah kanan blog ni pun tetiba hilang pun aku baru prasan tadi. teruk btul! huhu..) pala otak x daya nk pk utk 'dokumentasi kan' suma2 tu wat masa ni.. masih dlm tempoh adjustment, nk sesuaikan diri ngan kehadiran tuan puteri, buah hati pengarang jantung kami yg sorang tu...

arini.. Ayra dah berusia 36 hari.
meaning : dah 36 hari dah aku berpantang..
meaning : tempoh berpantang wajib aku tinggal lg 4 ari je lagi (yea..!!)
meaning : 5 hari lg kami akan kembali ke umah sendiri blk kt Nilai, N.9
meaning : lg 5 hari aku akan mula bersilat sbg seorg isteri kpd 1 org suami & seorg ibu kpd 2 org anak sesorang time en.hubby kena keja. tu blum start keja lg tu! huhu.. (selama ni ringan ler skit since parents aku n si Acu ada bleh tlg tengok2 kan..)

ishhh... bleh ke aku survive nih? macam x yakin je... erk!
skrg ni pun aku masuk tdo kul 9 mlm, letih layan anak punya pasal.. gamaknya camner la nanti bila dah balik umah sendiri, ye?
kengkawan yg ada anak yg jarak dekat cam aku ni, camner ye, u all handle suma tu? hmm...

1 comment:

b.O.n.d.a said...

silat pulut panggang je cik kak..muahahaha =p

apekate anta je asyraf ke kindi..baru ringan skit =)
saya dulu tak anta pOn cOz balik umah pun da dekat2 nak stat kije =p
cuma apa yang bOleh disimpulkan, BOLEH TAHAN LAAAA =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails