Sunday, November 6, 2011

AidilAdha 2011


sbnrnya raji haji tahun ni, planning nya nk balik kampung en.hubby kt kelantan..
tp atas sebab2 yg tak dapat dielakkan, 
planning itu, terpaksa lah kekal di status planning je..

akibatnya, thn ni, beraya AidilAdha di rumah parents ku di Bangi aje.
parents ku pun thn ni tak balik Perak.
and tidak pula buat korban spt sblm2 nya.
konklusinya, raya AidilAdha tahun ni, sgt lah sempoi.
but yet, still bleh membuatkan kami gembira.

sgt suka gambar ni wpun AidilAdha kali ni, baju kami takde tema. hihi...

with my parents & big bro's family..





lepas makan2 & bergambar2 kt umah mak abah, 
kami bergerak utk beraya kt umah Mak Ngah, yakni kakak sulung abahku kt seksyen 8, bangi.
.

acara wajib : makan2 & lepak2. hehe...




happy..!!
wpun takde agenda korban mengorban utk kali ini.. ;)

1 comment:

::Mamalyna:: said...

Anne, tak balik kelantan tue okey tau... jalan jem super hazab... ai nak balik lepih pun bercinta...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails