Monday, September 3, 2012

4th day raya 2012

raya ke 4..
kami jalan jauh skit..
arini kami shoot ke Pasir Mas & Tumpat & KB..
kt Pasir Mas, umah Bonda Aida..
(utk kawan2 yg masih ingat bonda, maaf dipinta kpd semua.. blog beliau ada masalah teknikal & dah x bleh diperbaiki lagi.. dah berkubur.. huhu..)

Tuan rumah!

gambar gegar.. Ayra yg snap! hihi..

pastu ke Kg. Laut, Tumpat..
kawan lama time blajar dulu.. Faridah..
dia duk Kelana Jaya je.. tp BERTAHUN tak jumpa.
last2 kt Kelantan ni juga jumpanya kami.. (kg. hubby Faridah) hehe..

tu.. anak bongsunya dah besar, kan?
honestly, ni la 1st time aku jumpa. huahuahua..

ni gmbar masa g jenguk reban burung puyuh kt belakang rumah..
comel je burung2 tu. see!!
err.. nampak ke burung2 puyuhnya tu??

and.. menda yg paling x boleh lupa, 
adalah serunding daging (kt Kelantan, dorg panggil Sambal Daging) Kampung Laut, Tumpat 
yang sgt femes itew...
sekali rasa, trus siap tapau lain. hahahaha..!!
sgt lah teruk cik puan Ann ini. ahaks!


tengah lepak2 kt umah Faridah tu, tetiba kami di offer ikut ke Pengkalan Kubur.
sbb katanya PK tu dlm 25 minit je dr situ.
hahaha.. kami ni mmg PANTANG diajak.
ONNN... je! ahaks!

tp sbb x planning pape nk shopping kan..
so smpai sana, kami beli mainan the kids & tilam utk baby baru lil sis yg tgh tunggu hari nk kuar tu je..
hehe..

balik dr PK, kami shoot balik ke KB..
singgah umah kawan en.hubby - Kak Yah & Abg Gi.

ha.. kt sini baru ada gambar Ayra full dgn dress nya yg sgt2 aku suka!!
cantik x? cantik x? hihi..


kt situ lak, kami tapau RAMBUTAN dr dusun dorg.
waahhh.. aritu mmg makan TAK INGAT!!
siap tapau menapau. 
hahaha..

nway, we really had fun beraya.
best nya klau camni tiap2 hari kan?
pakai baju cantik2..jalan je keja together2 sefamili.. 
pastu makan best2 spjg hari.
lalalala....

4 comments:

Sue-Rya Qistina said...

wahhhh..meriah sungguh ye!

UNAI said...

Wahhh bestnya sambil raya sambil shopping... Agak2 bln 11 ni tak bnjir kot.. Plan nakmpi kelantan shopping baju heeheee

ann @ hatiberbunga said...

sue > mmg sgt best tiap kali balik beraya kt kg.hubby ni. *love*

unai > haa..! kan? kan? kan? pegi lah! mcm2 ada utk shopping. lalalala..

bOnda said...

thanks sebab pilih umah aku number first!!! walaupunnnnnnn...hehehe (tettttt!) :p

bOnda Aida

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails