Wednesday, June 24, 2009

Did You All Misses Asyraf??

salam..
lama dah sgt2 rupanya aku x mengaktifkan diri dlm dunia blog ni..
almaklum la.. kesihatan x brape mengizinkan.
nway, alhamdulillah, aku dah ansur2 ok.. dah x teruk sgt dah mabuk ni.. ada skit2 je lagi tinggal. :)

dlm bbrp minggu ni, aku pun perasan..
lama dah rupanya xde citer n gambar terbaru Asyraf.
well, Asyraf dah setahun lebih dah!
and betul2 dlm minggu yg dia masuk setahun tu, dia dah start bleh jalan!
and.. of course, makin lasak n bijak la anak ku yg sorang ni.

so, di kesempatan my lil' sis a.k.a ACU dpt kamera DSLR baru dari abahku, sempena dia dpt result 1st class graduation dia baru2 ni, (tahniah, acu!!!)
aku pun dgn muka x malu nya mintak la dia jadi fotografer x berbayar aku utk snap gelagat anakku itu kt playground TAMAN TASIK CEMPAKA, B.B.BANGI.
saje je.. nk gambar kenangan dia masa umur setahun. :)
percaya atau tidak, tu la kali pertama aku bawak Asyraf ke playground. (sedih x? teruk betul aku ni kan? huhu..)
so, of course, jakun kejap la si Asyraf tu. hahaha...!!!

well.. byk gambar Asyraf masih kt my lil' sis.
x sempat nk amik n edit. (my lil'sis x dpt nk editkan sbb photoshop dia ada mslh lak skrg..huhu..)

nway, ni dia antar gambar2 Asyraf yg berjaya di snap aritu, sbg intro.
ujung minggu ni, klau xde aral, selebihnya akan dimasukkan dlm next entry. :)



1 comment:

PuteriSatu said...

waaa asyraf dah besar aar...nanti berjiran leh main2 ngan akak aqilah ye..hiks...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails