Monday, June 1, 2009

Our 3rd Anniversary..

last week.. 27hb Mei,
eniveseri kami yg ke3!!!


hahaha.. 3 tahun dah berlalu..
byk suka duka yg dah kami lalui bersama.
and, of course, makin mengenali perangai masing2..
alhamdulillah..

i love you, dear! ayang harap kasih sayang kita akan kekal smpai bila2..

adiah, ujung bulan ni baru dpt.
jeng.. jeng.. jeng...!

10 comments:

zieha said...

happy anniversary...alhamdulillah dah 3 thn.Moga kekal hingga ke akhir hayat:)

mama tisya said...

happy 3rd anniversary..smoga berbahagia hingga hujung nyawa

**jgn lupa vote utk tisya..cara2 nk vote tgk kt blog mamatisya ye..tq

terungceweng said...

HAPPY 3rd ANNIVERSARY Ann...semoga jodoh berkekalan....sampai ke akhir hayat..

neezareef said...

happy belated anniversary..
semoga berkekalan

Hot Mummy said...

happy 3rd anniversary ann...semoga berbahagia selalu...

hatiberbunga said...

hahaha.. tq gurls..!!

Mamamanja said...

happy 3rd anniversary. moga kekal hingga akhir hayat

PuteriSatu said...

epy anibersary....
semoga bahagia ke akhir hayat...

p/s tak tengok progres umah kat acacia park ke...

Nora said...

hai salam kenal..masuk blog sy utk ketahui kehebatan produk MARYKAY..sy jg adakan sesi rawatan muka percuma utk mereka yg berminat nk mencuba produk ini.just in4 kwn2 (1-6 org) n kita bole adakan skin care MARYKAY di sana..ok..klu berminat nk intai peluang perniagaan kecantikan pun,bole hubungi sy yer

reza nani said...

uisshh...lamanye xjenguk blog kwn2....dh 3 thn rupanye yer....rs mcm br je dpt kad jemputan ann huhuhu....emy terbizis sket la lately...hehe...

to my dearie ann, happy 3rd enibeseri yer....semoga bahagia selamanye... ;-) amiinn....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails