Thursday, May 12, 2011

Hadiah Bday Asyraf dari kami


apa kami (mama & daddy Asyraf) 
dapatkan untuk hadiah hari lahir Asyraf yg ke-3 tahun ni?

INI..!!

hehe..
kenapa kami beli khemah utk bday nya tahun ini?

sebab ini..

dan ini...

dan ini...


dan sebab ini lah..!!

well.. ada lg gambar2 ngan kotak kesayangan yg dah lunyai tu.
tapi di saat tulis entri ni, x jumpa la plak. hihi..

kotak tu.. kotak kesayangan the kids.
nk buat apa2, mesti nk wat kt atas @ dalam kotak tu.
even tido.. makan.. main kaler2.. minum susu.. main..
semua kt situ.
dah jadi ala2 port paling best klau kt umah.

tapi bila mencecah usia kotak tu setgh tahun (6 bulan), 
kotak tu super lunyai smpai tahap dah tak mampu nk berdiri.
dan atas sebab tu jugak, 
mama & daddy simpan cita2 utk belikan juga port baru utk Asyraf & adik.
sbb sangat gembira tengok Asyraf & adik gembira.

love u both so much!

6 comments:

eB ezrin said...

sgt comel... tapi cam familiar la design tent tuh... eBnyer design kot? ;p

.::Lynn::. said...

comel!

LYAfrina said...

SWEET NYER..LPS NI MAIN PONDOK2 LA DLM KHEMAH TU...

Diamilikku said...

comel dan sangat comel..itu je boleh kata...

ann @ hatiberbunga said...

kak eb > ye ke? *tetttt..!!* hehe..

lynn > apa yg comel? khemah kah? budaknya kah? atau mamanya? hahaha..!!

lyafrina > tu la nyer. dah jadik port baekkk punyaaa.. dah! ;)

sue > tq! ;)

terungceweng said...

Happy Belated Birthday Asyraf..semoga jadi anak yg soleh...:)
Cantiknya hadiah dia...budak2 suka kan main lam tent...hehehe...Asyraf kami pun sama....tapi tent tu dah arwah...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails