Wednesday, June 13, 2012

Asyraf's 1st Result Exam


ekceli, btul2 lepas balik dr Cherating & sblm cuti sekolah aritu,
Asyraf ada peperiksaan pertengahan semester.
punya la terkejut aku sbb aku selaku mak nya btul2 tak tau ada exam..
(mana la sangka budak 4 thn pun ada exam.. hehe..)
xde surat.. xde makluman verbal..
tiba2 je balik dr Cherating, esoknya antar Asyraf ke skool, 
da exam rupanya..huhu..


and tadi masa amik Asyraf, 
Muadhibah Fara (muadhibah - panggilan utk cikgu2 kt situ) paskan kertas periksa Asyraf aritu.
tengok kertas2 tu...

 waahhh....!!! 
3 subjek, Asyraf dpt 100% tu..
(BM, B.Arab, Matematik)
Jawi - 98%
BI - 80%

 (oh, ada 1 lg paper 100% - Kreativiti.. tp lupa nk masukkan gambar kt sini. hehe..)

serius terkejut aku wei..
sbb Asyraf kt umah, byk sgt main2.. xde tunjukkan pun jenis yg suka belajar. huhu..

oh... BI tu.. 
dpt rendah skit sbb ITU LAH subjek 1st yg dia duduki masa mula2 balik dr Cherating tu.
penat tak abis lg kot time tu.. sian dia.. huhu..

tp berita yg paling BEST adalah...
ASYRAF DAPAT NOMBOR 2...!!!!
syukur sgt2..

risik2 Muadhibah, sapa dapat no. 1,
muadhibah kata PEREMPUAN.
hahaha...!! 
Asyraf kalah dgn PEREMPUAN..!!
(hohoho.. x baik ooo gelakkan anak sendiri. :P)

tp pape pun, mama & daddy sgt2 sgt2 sgt2 bangga dgn anak mama nan sorang ni.
kami sentiasa bangga dgn kamu, Asyraf..
belajar rajin2 ye..
nanti besar, jadi insan yg berjaya DUNIA & AKHIRAT ye..


2 comments:

Sue-Rya Qistina said...

tahniah! bijak betul anak akak ye :D

ann @ hatiberbunga said...

TQ, dear.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails