Sunday, June 3, 2012

Retreat Ke Suria Cherating - Day 3


cerita Retreat ni,
kita sambung dari Day 1, Day 2 (Part 1), Part Santai  & Day 2 (Part 2) ye!

Day 3 (hari last..)
ari ni, xde pengisian rasmi pun.. 
mmg purposely dikosongkan utk beri peluang kpd semua peserta utk ada quality time sendiri.

the kids, bekfes kokokrunch.. feveret dorg..


aku.. spt biasa.. omelet la..
menu wajib aku carik tiap kali tdo hotel/resort. hihi..

so, lepas bekfes,
kami bawak the kids pusing2 sekitar resort..
(gambar en.hubby xde sbb dia sgt lah pemalu dgn kamera. ahaks!)








yup!
taman permainan ni dlm kawasan resort! :D

dah check out, kami follow bas..
sbb konon2nya nk gi makan satar kt kedai kt Kuala Kemaman tu..
makan ramai2 lg syok dr makan sesorg, apa? hehe..
tp sampai2 je kt sini, tengok2 kedai lum bukak.


time kami sampai, dlm 12.45 pm. tp kedai makan tu bukak kul 2. hmmm...
pulak tu, the kids masuk2 je keta dari resort td, dah trus zzzzzzzzz...... (penat kot..)

so, kali shopping satar take away je la kt kedai sblh dia..
sambil2 shopping, sambil2 amik gambar ye! hehe..

gambar, kidnap dr kamera hp en.hubby! hihi...





setel, kami balik la..

 bye, semua..!!
moga2 ada rezeki, kita wat retreat cenggini lagi ye.. :)

 yg naik bas, maybe dorg balik Nilai trus kot..
tp aku, hubby & the kids sempat singgah rumah kawan en.hubby yg duk Cherating.
en.hubby ku ni.. kawan mmg merata Malaysia.
mana2 pergi, mesti ada kawan kt situ.. untung badan! ;)
en.hubby kata, kawan dia masa keja kt.. errr.. kt mana eh? ntah. tp yg pastinya zaman muda trangtang2 dulu la.. zaman dia kurus2 dulu. hihi.. sblm dia jumpa & bercinta & kawen ngan aku ler...
(dan, ye.. xde gambar kt umah kawan itew..huhu...)

2 comments:

eB said...

bestnyerrrrrrrrrrrr.... plan nk gi gaks la... leh mntk no tipon? :)

ann @ hatiberbunga said...

hehe.. no.hp ke.. no.tepon hotel?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails