Wednesday, May 30, 2012

Retreat Ke Suria Cherating - Day 2 (part 1)

Day 2...
(serius lama baru sempat nk citer pasal sambungan retreat kami. hihi..)
citer Day 1, klik SINI. ye..

ari kedua adalah hari yg paling penuh antara hari2 Retreat kami..
gambar pun mcm super byk. so rasanya Day 2 ni akan ada part 1 & part 2. hehe..

2nd day, 
dimulakan dgn talk oleh salah sorg bos ku, iaitu PM Dr. Halim..
citer pasal Integriti & Akauntabiliti Staf.
best!
tak mengantuk. hehe..


then sambung ngan aktiviti teambuilding yg di organized by student2 postgraduate SPADA Dr.Halim..
kak Mahfuzzah & kak Wan Mahera.
aktiviti2 tu, mmg best.
hilang segala stress kt opis selama ni.

1. aktiviti gelek (apa ntah nama lagu gelek tu, dah x ingat)



2. penghadaman teori2 "Managing Stress With Our 5 Senses"



3. blajar ngurut
cari titik utama..

syok ooo jadi model.. dpt urutan percuma. BEST! ahaks..

4. cabaran buat sofa dari belon (sila pastikan sofa itew bleh diduduki ye..!!)
kumpulan 1
kumpulan 2
kumpulan 3 (KAMI MENANG!! hehe..)




5. aktiviti 'lord of the ring' hehe..

6. bagi hadiah!! (tanda terima kasih)

so.. by tghari abis sudah aktiviti indoor..
lps lunch, smbung aktiviti outdoor plak.. SUKANEKA.
aktiviti yg ni, kami2 sama2 staf wat je sndiri..
PLUS pasangan masing2 yg sgt baik hati mmbantu. 
thank you, u all..
semoga pahala melimpah ruah ke atas mu kelak..


patutnya aktiviti petang tu bawak famili skali..
tp my 2 kids, lpas makan trus TIDO!
tak bangun2 smpai lah pukul 5. huwargghhh...!!
so aku turun ssorang la petang tu sbb en.hubby harus lah temankan the kids kt bilik.. huhu...
xpe lah. bleh gak happy2 dgn staf2 & kawan2 sndiri tanpa risaukan anak2. hehe...

layan perasaan jap ditiup angin pantai..
opsss..!! tetiba ada si dia. hehe..
sgt suka dgn view ini..

sesungguhnya si isteri x sanggup tgk suaminya kena balut begitu rupa. ahaks!
Iqbal yg sgt best mood nya spjg petang. ;)

huhu.. bila suma org dah abis bersukaneka,
baru lah my kids bangun & turun utk minum petang..
(kami urusetia mmg saje mintak pihak hotel prepare keropok lekor petang tu.. ganti minum ptg yg biasa2 tu..)


fuh.. 
panjang nya entry kali ni.
penat. ahaks!

kita sambung citer my kids kt entry lain lah ye!
hehe...

1 comment:

Sue-Rya Qistina said...

bestnye dpt join program mcm ni..release skit tension kan..hehehehe :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails