Sunday, December 25, 2011

biar lambat, asal dapat. ;)


dapat apa?
adiah besday!!!! hehe...
actually, besday ku 25 Nov yg lepas..
di kala diri ku berjauhan dari famili krn ikut kursus 3 hari kt Perak time tu.. 
sedih wooo...
(tp suka jugak sbb my bff, cik puan Aida kita yg ikut skali berkursus, bagi adiah kek scr mengejut dlm dewan seminar dpn kengkawan sekursus. suka! suka! suka! siap tempah khas dgn org FnB tempat kursus tu. tp biasa la.. kawan & hubby sendiri, mesti lain, kan?)
tp dari en.hubby sendiri, time tu sekadar sms wish hepi besday di tgh malam...
hmm.. ok lah... janji dia ingat..

actually 2 hari sblm gi kursus, en.hubby ada tanya.. "ayang nk apa besday kali ni?" lepas 10 minit, baru aku jawab. tp dukacita, respon dr en.hubby time tu seolah2 request ku itu ditolak mentah2. hmm.. tak marah.. tp agak terkilan. sbb klau takmo bagi, watpe tanya, kan? bukan mintak menda yg pelik2 pun.. bukan mintak menda yg super duper mahal yg x masuk logik akal pun.. aku mintak menda yg aku tau dia mampu utk bagi
(aku ni pun bukannya kejam sangat..) tp dia tetap tolak mentah2. bila jadi camtu, aku malas la nk harap apa2.aku diam je.. dlm seminggu pastu baru tau, rupa2nya dia salah faham apa yg aku mintak.. dah explain, baru dia angguk tanpa suara. after tu, still x dapat pape... aku pun malas nk ungkit2. sbb aku pun sedar, aku pun bukan bagus sgt pun dlm konsep jadi isteri & mama ni. so aku pun diam & buat2 lupa..

sehingga last week. bila our kids elok je dari sakit, dia minta aku amik cuti & pegi sini :
http://spa.lavender2u.com.
spa ni, dulu milik kenalan seforum Perkahwinan.com.my (PCM) ku , Yanie..
tp skrg katanya dah jual kt org Batu Kikir.. pesal, tak pasti la aku..)

aku yg menurut perintah, pegi ler.. ingat kan nk berurut sbb mmg, seriously, aku dah start lenguh2 seluruh badan, setelah menjaga my 2 kids yg sakit dah seminggu tu.. 
yg sblmnya BIZI sesgt dgn keja opis dsbnya..

tapi sbnrnya adalah 1 pakej spa "VIP Anggun".
(urut badan, herbal sauna, body scrub, facial treatment, breast treatment & foot spa).
fuh..!! mmg syok lah.
tambahan plak time tu mmg aku sorg je plak customer.. terasa diri dilayan cam princess. hehe..


dan sesungguhnya inilah hadiah besday ku yg aku minta dr en.hubby:
"pakej spa"
dan aku sgt menyukainya.
walaupun lambat sebulan dr besdayku yg sbnrnya, tapi mcm sesuai sgt masa dapatnya..

tq, dear..
i love u even more.. ;)

(gambar kt spa, xde ye.. tgh seksi & tgh feel syoknya dilayan cam princess. hehe..)

4 comments:

Qaseh said...

bertuahnya badan...

sayang betul hubby dekat akak

ch@ said...

bestla tu dpr pergi spa. berurut release tention.

abi lagila, dah nak habis hari beday kita, barulah dia ingat. itu pun kita minta hadiah, kot tak mmg dia tak ingat.

Cik CT said...

dpt pi spa mmg syok kn.feeling abis.:)

ibu chiqamie said...

che ann...kt mane spa tu.?? mcm bestnye lahai...x pnh pegi mane2 spa.,kene blaja ni ;-)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails