Tuesday, September 8, 2009

Songkok Raya Asyraf

yea!
Asyraf dah ada songkok raya!!
semalam pas buka poser, sempat la singgah Mydin Nilai jap.
testing punya testing, bleh tahan besar jugak pala anak aku sorang ni rupa nya!
saiz 18 x muat. kena la pakai saiz 19 1/4. hehe..
konklusi nya,
lengkap lah sudah keperluan raya Asyraf utk tahun ni.
hahaha.. terasa cam mak bapak dia yg terlebih eksaited raya kali ni. hehe...
maybe sbb tahun lepas Asyraf terlalu kecik utk paham apa2,
even nk pakai baju melayu cam org lain pun x jumpa saiz. hahaha..

skrg, Asyraf dah besar panjang, dah bleh lari2, dah pandai berkawan,
mesti best bawak Asyraf keliling kampung kutip duit raya.
Acu Asyraf : sila standby duit raya banyak2 ye!
tapak tangan mama Asyraf dah gatal2 dah nk merasa duit raya gaji pertama Acu nih! hihi..

3 comments:

bOnda said...

blOg acunye dah tutup ehhh?
nak mintak duit raye gaks nih..
saya tiup2 prOf bashah b4 dia p intebiu tu..
heh heh heh

hatiberbunga said...

hahaha.. lebih kurang la..
sbb katanya dia cam dah smpai tahap xde idea nk tulis apa. sabo je la.

acu said...

ahaha. oh tidak!! tidak!! statement yg menakotkan. ne tangan acap yg dah gatal ke tangan mama ngn deddy die?? huhuhu. takpe2, acu dapat 10,000 selonggok!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails