Tuesday, February 17, 2009

jalan2 ke Kolam Air Panas, Pedas

ari ahad lepas, en. hubby bawak kami ke
Wet World Air Panas, Pedas.

memula aku saspen gak.. ingat jauh..
tengok2, 45 minit dah sampai dah.. hehehe...

kami gi 3 keta..
famili kami, famili abg din (opismet en.hubby)
& famili mat noh (jugak opismet en.hubby)

sbnrnya tujuan en.hubby ajak ke sana,
nk survey tempat sbb dorang planning nk wat family day next month.
so, tu kiranya survey2 sambil jalan2 makan angin skali aa.. hehe..

so, ni la taman temanya..
entrance fee: rm10

tp yg aku x puas hati, xleh bawak masuk makanan & minuman.
pesal ntah!
hmm.. halang la sangat.
lagi la kami nk seludup masuk mknn. huahuahua..!!

asyraf kami bawak mandi kt tempat permainan air utk kanak2.
cantik dia nyer tempat. warna warni, gitu!
tp lupa lak nk amik gambar tempat permainan tu...

ni en. hubby tgh bincang2 ngan staf wet world tu lepas tgk tempat..

ni asyraf layan pose smbil tunggu daddy nya siap berdiskas2..
(x sabar nk masuk kolam ni, mama..!!)


dah setel sesi berdiskas2, baru la terjun kolam.
tp kami bawak asyraf mandi kt kolam biasa je.
kanak2 bawak umur 10 thn x dibenarkan masuk kolam air panas dia.
(mesti sakit kulit anakku yg mulus ini kena air panas tu nanti! huhu...)

en.hubby je sempat merasa masuk kolam air panas refleksologi.
tp kejap je. sbb dia kata sakit kaki dia kena cucuk2. huhu..

gelagat asyraf mandi pool..




asyraf 2 kali masuk pool tu!
skali ngan daddy.. benti jap..
dah isi minyak ngan mama.. masuk pool skali lg ngan mama lak! hehe..

dan.. ni masing2 dah kepenatan mandi kolam.
tengah siap2 nk balik..

(next time, klau en.hubby jadik wat famili day dia kt sini, nk try la plak hotspring dia..)

2 comments:

PuteriSatu said...

alahai comelnye dia kat dalam float tuh.....

ann ~ pas ni kena selalu upadate blog ar kan....insyaallah akak selalu berkunjung ke sini..ye...

hatiberbunga said...

hehe..

insya Allah.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails