Thursday, February 12, 2009

Tengok Wayang!!

Setelah dekat 2 thn aku tak tgk wayang,
akhirnya pada ari selasa lepas,
en.hubby bawak gak bini dia nih gi tgk wayang.
kami siap amik cuti tu. hehe..
and.. yg paling syok, kami pegi BERDUA je!
asyraf kena tinggal kt umah babysitter. hihi...

kenapa dah dekat 2 thn tak tgk wayang??
sebab..
1 thn pertama - bz giler + peknen n bersalin,
1 thn kedua - bz giler jugak + asyraf takmo kena tinggal ngan org lain.mengamuk!!
(tp skrg dah ok dah.. dah nk ngan org. :D)

kali ni, kami tgk citer
INKHEART


best! best! ala2 fairytale, gitu.
untuk yg suka citer2 cam LOTR, dragonheart, narnia.. sesuai la.
tp bagi aku, yg penting - Brendan Fraser, heronya! hihi..

dia citer pasal this guy yg ada gift bleh tukar suma menda yg dia baca kuat2, jadik kenyataan. asalnya dia x tau dia ada gift tu.. sehingga la dia bacakan buku INKHEART nih kt anak perempuan dia. menda2 yg dia baca kuat2 tu, suma muncul & pada masa yg sama, isteri dia hilang..
tp jgn risau. happy ending aa
..

2 comments:

bOnda said...

wah, nengOk muvi ya kamu...hiks

hatiberbunga said...

iya, buk!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails