Friday, April 15, 2011

abah : alhamdulillah semuanya selamat..


yang kali pertama abah wat prosedur 'coronary stent' aritu, semua dah ok..

and semalam, abah wat prosedur utk salur darah yg kedua plak kt jantung abah tu...

kali ni, proses panjang skit sbb doktor cuba workout dgn salur darah yg dah blocking 100%.
tp, alhamdulillah, menjelang pukul 3.30 pm, abah dah kuar Operation Teater (OT)
and petang tu juga abah dah bleh sembang2 ngan kami.

aku tak dapat cuti atas faktor keja smlm..
so, korang bayang lah betapa tak dapat fokus nya aku kt keja2 opis spjg masa abah dlm OT tu.
huhu...

then, masa balik keja ptg tu, hati meronta2 nk gi jenguk abah kt spital.
tp en.hubby nasihatkan biar abah rehat & takmo our kids kaco.
sian kt abah baru selesai prosedur..
sedihnya, Allah je yg tahu.

takpe lah, abah..
walaupun Angah tak dapat nk jenguk abah,
Angah tetap sentiasa doakan kesihatan abah & semoga abah cepat sembuh.
i love so very2 much!

8 comments:

azzey said...

semoga abah awak akan sembuh sepenuhnya ...amin

bOnda said...

alhamdulillah semua selamat..
en.Nan kuat! :)

Anamarza said...

Semoga ur father cepat sembuh... salam perkenalan

Bionic women said...

Alhamdulillah, selamat semuanya.

kak long said...

salam kenal angah...semoga abah angah sihat hendaknya...rajin2kan berdoa dan solat hajat...doa anak yg solehah untuk ibu bapanya pasti makbul..

ann @ hatiberbunga said...

thanks a lot, girls.. ;)

Cute MuM said...

dulu masa mak cute mum kena operation masuk bateri kat jantung langsung takleh wat kerja.. alhamdulilah sekrang mak dah sihat..
semoga abah ann cepat sembuh yer..

ann @ hatiberbunga said...

masuk bateri? mak cutemum ada masalah injap ye? alhamdulillah ur mom is getting better..
thanks

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails