Saturday, April 9, 2011

sentiasa ada "kali pertama"..


banyak2 cabaran aku spjg keja ni..
ni 1st time dlm sejarah aku keja di mana.. :

meeting start jam 5pm (yakni lepas opis hour) pada hari Jumaat DAN
hasil drpd mesyuarat tu, big boss mengkehendaki data 

di mana...  
due nya adalah TENGAHARI HARI AHAD 
(sbb dia nk tgk b4 dia gi outstation sbb KPT nk data tu paling lewat pd tengahari hari Isnin)..

di mana..
data2 tu sbnrnya perancangan/roadmap jabatan sehingga tahun 2015!!

di mana..  
nk jadi lebih mencabar lagi.. aku kena sediakan (bersama Pengarah2), utk 5 Jabatan!!


akibatnya :
planning aku & en.hubby nk balik kampung en.hubby kt Johor pd ujung minggu ni 
terpaksa lah tunda..
 

klau berjaya lah kan.. :
mmg aku nk tabik spring SAMBIL berdiri PLUS tepukan gemuruh
utk diri sendiri.
hahaha...!!

3 comments:

rDnA said...

all the best yer ann

bOnda said...

moh kita sesama OT arini
aribbaaaaaa
:)

ann @ hatiberbunga said...

sehingga saat ini (hari ahad, jam 12.36 pm), baru berjaya submit 2 je sebab yg lagi 3, masih dlm semakan para Pengarah.. waa..!!

* bersungguh bersilat ngan the kids kt rumah (+ layan Ayra yg demam) semata2 nk pastikan siap smlm & emel kt semua pengarah, tapi last2, tiada respon daripada para pengarah sbb masing2 tak dpt dihubungi sehingga lah kini.. camno tu? aci tak, klau aku pakai submit je kt big boss?? aci tak? aci tak?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails