Sunday, April 17, 2011

Ayra dah nak pakai seluar sendiri!


Ayra dah mula mahu pakai seluarnya sendiri..!
takmo langsung kasi mama tolong dah.
huahuahua..
1st trial :
jadi ikan duyung. ekekek..

mama bersungguh bukak kan balik suar tu...  nk betulkan. 
tp Ayra marah mama bukakkan suar dia tu! :P
so, mama pun bagi chan lah dia cuba lg, dgn guidance dr mama sikit2..

ha.. dah bleh berdiri ngan suar nya. ;)
ha.. tarik! tarik!
tada..!!
wpun sangkut kt punggung, tapi kira ok la tu yerk..
part tu, mama still kena tolong.
(sila abaikan rambut Ayra yg ceranai tu. baru lepas mandi. lum sikat lg. hehe..)

sbnrnya mmg kebelakangan ni,
Ayra mmg dah mula takmo kasi mama tolong dia pakai suar.
nk wat sendiri.

ermm.. dah besar ye rupa2nya, baby mama ni yg sorg ni, sbnrnya?
hmm...

9 comments:

umialya said...

ha3.. trglk tgk glgt ank2

♥♥Watie♥♥ said...

cepat btul budak skrg belajar ... yer....

eB ezrin said...

ha ha ha... tapi bijak la dier... kalo aerish la... hmmmmm... malas nyer tuhan jerk la yg tahu... hu3

.::Lynn::. said...

pandainya.....

buaya said...

salam ziarah

selamat dtg ke blog buaya dan jadi follower sekali k

mama_umar_maryam said...

so kiut, klu maryam sebok main spender sarung kt pale,hik3

Cute MuM said...

dah pandai rupanya..
baguslah dah boleh berdikari lepas nie..

Elin said...

clever girl :)

ann @ hatiberbunga said...

tq!
ayra mmg cepat tangkap dlm mcm2 hal. seronok sgt tgk perkembangan dia.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails