Thursday, April 16, 2009

Family Day En.Hubby

ari sabtu lepas,
opis en.hubby (seksyen elektrik, unit pmbangunan)
ada anjurkan family day dorang..

dan dlm masa yg sama,
opis aku jugak buat bowling day..

tp oleh kerana aku ni isteri yg baik,
(ye ke? ekekek..)
aku pun lepaskan aktiviti opis aku & ikut en.hubby ke family day dia..
:D

oleh kerana en.hubby ketua organizer majlis tu,
dia la insan yg paling sibuk!
awal pagi dah heret kami ke Wet World Pedas, N9.

ini la muka en.hubby & mat noh yg setia menanti kehadiran peserta.
Asyraf lak, saje nk sibuk gak! hehe..

bila aku belek2 gambar2 famili day,
baru aku pasan yg gambar aku time tu, ada yg ni je..
sedey nya!!

en.hubby menunjuk skill menjadi MC x bertauliah. :)

santai..
antara game yg dorang organize..
aku, oleh kerana aku berbadan dua,
en.hubby x bagi aku nyibuk ngan game2 dorang.
dia bagi aku masuk tournament congkak je - sebab game tu duduk je. huhu..
x kisah la.. janji dpt hamper besar! adiah tempat ke3. hihi..

Asyraf ni lak sibuk nk amik kamera kt tangan mamanya. :P

famili day selesai dlm kul 2 -3 ptg.

ni la adiah yg kami bawak balik :
hamper 3rd place congkak,
hamper famous amos (doorgift - suma org dapat),
dan tuala muka chop "Hari Keluarga...."

2 comments:

neezareef said...

yeyyyy ..dpt adiah...byk lak tu...

cintaKusayangMu said...

wah...kak..congratz la..terlewat plak tau yg akk kembali berbdn 2...huhukk...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails