Wednesday, April 15, 2009

longlainya badan...

longlainya badan ku ini..
(klau bukan sbb ptg ni ada meeting JPICT, confirm aku dah MC! wah...)

kenapa longlai? sbb...

1. morning sickness + sakit gastrik yg teruk!!!
- ini lah masalah biasa utk aku tiap kali preggy.
siap bleh gigil2, muntah2, & kuar peluh sejuk. huhu...
tp kini lebih skit maybe sbb even dah preggy, aku still bfeed si Asyraf kot..
so, abis segala zat dlm badan aku utk baby dlm perut & Asyraf.

2. Asyraf demam panas
- meragam je spjg malam.
memula bagi je ubat demam sedia ada dlm peti ais tu.
tp bila tgh malam, tgk2 bdn dia melampau panas,
terpaksa bawak Asyraf gi kinik terus.
cek2, 4oc! terpaksa masuk ubat ikut punggung. huhu..

3. bz giler ngan keja opis.
- sbb petang ni ada mesyuarat JPICT.
pengerusinya, dato naib canselor sendiri.
and ahli2nya, pegawai2 kanan universiti..
so, xleh main2..
byk giler perkara nk kena prepare dlm seminggu dua ni.

(chop!! nk gi muntah jap!!)

2 comments:

neezareef said...

iseh..lemah tul lah kan kalo morning sickness nih..

mkn2 muntah..x mkn pn muntah..time muntah x mkn tu yg seksa..payau giler!

panas tu 40c..

finas said...

adus kak ann..finas yg 3rd ni asik sejuk badan jer...nak makan susah nak terima....dugaan betul.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails