Thursday, April 16, 2009

Gathering Mini Girls ex-SEMESTA96ers

ni citer lama..
dah 2 minggu dah..
tp nk citer gak! hehe...


pada 5 April 2009 lepas,
kami ada gathering mini untuk girls ex-SEMESTA96ers
(girls batch SPM 1996, sek.men.sains.tg.abdullah)
dan konon2nya sempena umo kami cecah 30 thn.
(uhuk! uhuk! tua dah kami ni.. huhu..)

planning dah lama dah.. ada la dlm sbulan yg lalu.
tp biasa lah perempuan ni..
byk beno halangan (terutama yg dah kawen).
so, akhirnya drpd 40 orang girls batch kami, 8 je yg berjaya turn up.
(wakakakahh..!!)

kami berkumpul kt restoran seri melaka, amcorp mall, pj.
ezni dah book 1 private room utk kami bising. hehe..
oleh kerana ini gathering girls,
aku saje nk ada quality time utk diri sendiri, so, aku x bawak la Asyraf..
ada je kawan2 yg bawak anak..
tp bagi aku - kasi chan la mama, ye sayang! ekekek..

3 jam berkumpul ngan kawan2 lama ni,
mmg x terasa laju nye masa berlalu.
nway, konklusinya, we really had a great time.
hihi..

ok, enjoy the pics!

dari kiri: sherry, emi & aku..

ezni & aidah bz memilih oder..
anak ezni kebosanan menunggu ibunya. hihi..

dari kiri: emi, aku, nani & anak nani (afiq kot, namanya - haha.. lupa dah makcik!)

makanan pun sampai.. sedap woo..!!

emileen melayan karenah anak2 daranya dgn doorgift memasing
- sabrina (si kecil) & sofea (si kakak baju putih)

sungguh xde keja dorang nih! hahaha..


nani, tukang sponsor kek, a.k.a, tukang potong kek jugak! :D

dari kiri bawah : aidah, emileen, rahimah, nani.
dari kiri atas : ezni, aku, sherry, emi

3 comments:

neezareef said...

huyooo beshnya....

PuteriSatu said...

waa...syoknya makan..makan...hiks..

reza nani said...

my dearie frenz....
(kwn2 semesta lain leh baca gak nih hehehe)

emy mmg nk dtg sgt2 dh aritu...dtg secara surprise hehe...dh prepare nk bwk muffins utk kita mkn2 secara berjemaah...huhu...

tp apakan daya, ada hal lak...sabtu tu bizi buat muffins n cake nye order...byk gilos lak tempahan utk minggu tu....then ahad tetiba kena gi somewhere....

so kesimpulannye, xdpt la emy nk menghadirkan diri...last2 aku yg tersurprise huhu...

mintak ampun dn maaf pd kwn2 esp ezni yg rajin bebenor update kita dgn sms kan kan ;-)

to semestarians yg baca blog ann ni, bukan emy xigt u all, bukan xsayang dh hehe....tp masa amat mencemburui diri hamba allah yg sorang nih huhu...

insyaallah next time kalau ada rezeki, kita jumpa la yer ;-)

to ann...sowee la guna blog ni utk meluah rasa hahahaha :-p

kiss kt asyraf yg comey + baby dlm perut! muaahhhsss.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails