Saturday, October 17, 2009

Progressnya Rumah Kami - Okt '09

ptg tadi, di saat syawal menghampiri penghujungnya dan jadual masing2 penuh ngan segala bentuk/jenis openhouse last minute, aku, en.hubby n Asyraf berkesempatan juga la utk singgah ke openhouse, merangkap sambutan besday kecil2an kawan si Asyraf yg sama pengasuh - Chikah.
oleh kerana dorang duduk kt Acacia Park jugak (Fasa 1),
mana bleh aku lepaskan peluang nk jengok skali rumah kami yg masih dlm pembinaan tu. hii..

klau ikut surat & rekod di BBN, rumah ni dah 80% siap.
and, secara fizikalnya, betul lah tu.
aku intai td, jalan mengarah ke lorong umah ku pun dah start dirata utk ditarkan!
pagar2 rumah pun dah naik..insya Allah, klau xde aral melintang, siap lah rumah tu awal thn depan. n insya Allah juga lah kami beraya kt sini plak thn depan! YEA!!

actually, ingat nk jugak la ngintai rumah tu dgn lebih dkt, kan..
tp malangnya lorong yg aku n en.hubby slalu guna utk jalan masuk ke rumah kami tu, ikut jalan tepi desa jati tu dah ditimbun ngan tanah n brg constuctions yg lain.huhu.. xpe lah.
lenkali kan masih ada?

2 comments:

MRS. K said...

yeah.. sorang lagi jiran bakal masok umah!! heheheh..

hatiberbunga said...

yup!
dah x sabar nih! specially tgk kwn2 dah bz renovate umah nk masuk.. xleh jadik nih! hihi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails