Tuesday, November 24, 2009

Seindah Butterfly Giveaway - Kategori B

guess what?
  tetiba aku terjumpa contest ni..
Seindah Butterfly  Giveaway - Kategori B 


 contest ni anjuran PUAN ** BUTTERFLY ** kita.. (meh klik SINI meh!)

HADIAH :
di sponsor khas oleh CUDA (http://tokeybaju.blogspot.com)
 sgt2 la menarik! i like! see!



&
adiah misteri dr ABU DHABI (unta kah? hihi..)



 SYARAT2NYA PLAK :

  • Jadik FOLLOWER blog ni dan blog sponsor
  • Masukkan kami lam BLOGLIST kowang
  • Letak BANNER yg Puan Mai dah tulun buat diatas kat entry dan sidebar blog kowang dan link ke entry ni
  • Buat entry lam blog kowang dgn hanya menggunakan tajuk "Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B
  • Upload hanya SEKETUL gambar comey dan cute miut anak kowang xkirelah dlm keadaan ape skali pun tapi 12sx xmau yer jelir Pastu cerite la sket2 pasal ank kowang alang2 tu kan...
  • Jangan luper letak name & umur so comey yer
  • Anak kowang perlulah berusia diantara 1 HARI - 12 TAHUN (biase org buat 1hari - 4 tahun kan.. tp sy sian kt bebudak cute miut yg dh beso tu..... xpe, masukkan yeh )
  • Kalau ade 10 org anak, bermakne 10 gambar boley di upload tp setiap gambar mesti ade gambar peserta saje.. mok atau pok nye walaupun cute miut xdibenarkan inteprem, ok!! takbole
  • Makesure si cute miut tu anak kowang dan anak kucing xkan dilayan
  • PERINGATAN!! TLG JGN PHOTOSHOPkan GAMBAR ANAK KOWANG, OK takbole
  • Kowang jugak merelakan gambar si comey kowang diabadikan dlm blog ini nnt
  • Kowang jugak dipersilakan untuk menerjah blog sponsor dan di entry anda nnt bgtau 3 design baju / ape2 je yg ader lam blog sponsor yg kowang minat. Mane tau powan cuda terharu lalu diberinye ketiga2 itu kepada pemenang ihikhik
  • Tinggalkan link entry kowang lam comment box entry ni.
  • Sy akan tinggalkan jejak di entry anda, I'Allah..
  • Tarikh luput : 06 / 12 / 2009

hmm.. ok!
kali ni, aku nk pertaruhkan gambar Asyraf yg ni lah!



NAMA : MUHAMMAD ASYRAF MUHAIMIN
UMUR : 1 TAHUN 6 BULAN
UMUR SEMASA GAMBAR DIAMBIL : 7 1/2 BULAN

jgn x caya! dulu Asyraf amat lah tembam.
cuma since dia dah dpt kaki ni, dah reti lari sana, lain sini, panjat sana, panjat sini.. dah susut la skit badan nye.. and now, memanjang je. dah x melebar dah. huhu...

skrg, pada usia 1 thn, 6 bulan, 3 minggu..
dia dah pandai bercakap dah!
well.. xde la smpai terer wat ayat penuh.. tp semua perkataan basic dia dah tau guna la..dah reti nk ckp apa menda yg dia nak or sekadar nk bercerita @ mengadu. aku rasa la.. dia ni mmg jenis yg banyak ckp cam daddy dia la... mulut tu, klau dia xtdo, sentiasa je potpet, potpet. smpai kekadang aku sendiri dah x paham dah. haha..!!

skrg, aku tgh tunggu hari je utk bersalin anak kedua..
(due dlm 7 hari je lagi!!)
meaning, si Asyraf ni x lama lagi nk jadi ABANG (atau pun sebutan dia : ABAM! hihi..)
tiap2 hari, mesti dia tepuk2 perut mama dia ni yg makin menyerlah ni smbil sebut "ADIK! ADIK!" pastu di kiss kiss nya perut tu dgn bersungguh2. hihi... tomei je tengok. agak2nya, dia faham ke perut tu bukan adik.. tp adik tido dlm perut mama dia? hmm..

ok. that's it lah!
klau org mintak citer pasal anak, sentiasa la ada je idea.
takut x pasal2 lak TER jadi karangan plak karang. huhu..

so, puan penganjur,
harap2nya penyertaan ku kali ni diterima la ye..
AMIN..


1 comment:

:: butterfly :: said...

salam..
time kasih memeriahkan my giveaway..
gudlak yer ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails