Tuesday, November 24, 2009

Contest I'm Yours

hahahaha...
hari ini adalah hari Contest Sedunia bagi ku!
x kira! nk masuk jugak contest banyak2 b4 aku bersalin. hihi...

kali ni, contest ni plak :
Contest I'm Yours



anjuran LYAFRINA..
sempena
"Ulang Tahun Perkahwinan Nya Yang Ke-3"
&
" Hari Lahir Suami Beliau yang Ke-25".


HADIAH :
-HADIAH MISTERI -
( Hadiahnya dah di dalam fikiran...dirancang... Tp SURPRISEeeeeee)



SYARAT2NYA:

1. Just be my Follower (http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/) & add my link at your sidebar..

2.Haruslah Add Banner di atas di sidebar & di Link-kn dgn

3.Buatkan satu entry bertajuk " Im Yours"

4.Just upload
a) Pic anda+suami (gmbar y paling romantik bg anda/pic kawin pun ok),
b) pic di hari p'kahwinan anda(pic y unik/sempoi/up 2 u)
c)Pic suami anda (Pic b'sahaja, melucukan.dll)
(UP TO U nak pilih kategori a @ b @ c...@ ksemua ktegori.. )

5. Last, ceritakan serba sedikit perihal anda & suami anda/suami anda.. X perlu pnjang2... Just simple2 jer.
(cth: pgorbanan suami y xdpt anda lupakan, peristiwa romantik y xdpt dlupakn, k'istimewaan , kali ptama dilamar/mluahkan cinta dll)
~~ape2 sjer y tlintas dhati anda~~


6. Dah siap...just tgalkan link n3 anda di ruangan komen..

7. Tarikh pyertaan diterima 18.10.2009 - 26.11.2009 (4.45ptg)


OK..
gambar utk kategori A :
a) Pic anda+suami (gmbar y paling romantik bg anda/pic kawin pun ok),


 gambar ni, amik kt bukit tinggi, pahang.
masa baru2 kawen gak la.. kiranya 1st percutian sbg somi istri aa..
tp nk kata animun, kami gi pagi, balik kl balik, tghari tu jugak..
so, xleh aa jatuh bwh kategori animun.
tp papepun, aku tetap suka giler gambar kami nih!
terasa en.hubby encem sgt time ni. chewah!!

gambar utk kategori B :
b) pic di hari p'kahwinan anda(pic y unik/sempoi/up 2 u)


gambar kawen kami, x byk pun gambar posing..
sbb en.hubby bukannya kaki posing pun...byk gambar candid je.
gambar ni pun berjaya di amik after puas pujuk dia. hehe.. (slim, kan, En.Hubby ku time tu?? hihi..) btw, lagu MATA, HATI, JIWA by AWIE tu, lagu tema kami. hihi...

gambar utk kategori C :
 c)Pic suami anda (Pic b'sahaja, melucukan.dll)



gambar masa kami gi bercuti kt Langkawi, bulan Julai aritu.. kt Kota Mahsuri.
En.Hubby beria posing.. si Asyraf plak sibuk nk maen.
hish! kaco daun betul la Muhammad Asyraf Muhaimin ni! :P

nk citer pasal En. Hubby? hehe..
En. Hubby ku ini, sorang yg sgt la sempoi, peramah dan TAK romantik.
jauh sgt ler perangainya berbanding suma ex-bf ku yg berlambak2 sblm ni.hahaha.. tp jauh di sudut hatinya tu, ada sesuatu yg amat istimewa yg memang x dapat aku jumpa kt mana2.. nk explain apa ke bendanya itu, agak sukar sbb perkara tu, something yg x dpt diluahkan dgn kata2.. papehal pun, aku bersyukur sgt2 DIA lah jodohku akhirnya..

satu peristiwa yg x dapat aku lupa kan.. adalah peristiwa yg menyebabkan lahirnya BLOG KU ini ke dunia cyber.. nk citer kt sini, panjang... so, kengkawan bleh la rujuk 1st entry ku ini.. sbg pembuka bicara, merasmikan blog VOICES OF MY HEART ini.. hihi..

ok? lulus semua??
puan penganjur, harap dpt pertimbangan darimu..

2 comments:

LYaFRINA said...

salam kenal hati b'bunga...Tq cz sudi join contest lya... smua dah lulus...

a)ahaaaa... dimata kita... suami ttp org y palinh encem..macho... ok.. mmg romantik.

b)Nice....

c)Ok...aksi y sempoi2 bahasa..heheheh...

~~>semua udah bereh... so..Gud luck yee

hatiberbunga said...

hihi.. thanks sbb sudi terjah. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails