Tuesday, November 3, 2009

Checkup @ 36 weeks

td gi check up 36 weeks kt spital putrajaya..
sbb nk cek sama ada aku ada peluang utk bersalin normal @ x.
so far, everything, nampak gaya cam ok.
berat pun naik 3kg dlm masa 2 minggu. (dah 66kg dah aku ni!) hehe..
n scar bekas czer si Asyraf dulu pun, still attached dgn kemas. :D

as for the baby plak,
td scan, adik Asyraf dah 2.81kg.
(uiks! ye ke?? patut la berat mamanya ni naik mendadak jugak. hihi..)
pala pun dah pusing ke bawah, so far.. wpun masih agak jauh dr 'soket'nya.
so, doc suh dtg balik lg 2 minggu, nk tgk camner.
klau pala bb kekal kt bawah n makin turun ke soketnya tu, spt mana yg sepatutnya, ok la.
tp klau dia keep on berpusing2, sbb seronok sgt wat aktiviti gaya bebas dia tu, alamatnya kena ZASSSS... la aku! aiyark!

tp anyway, konklusi nya, sehingga hari ini,
kemungkinan utk aku try bersalin normal tu ada. (yea..!!! sukanya hati ku!!!)
tp kan.. dlm masa yg sama, rasa SASPEN tu makin kuat la plak!
maklum la.. x penah lg bersalin normal, kan?
x dpt gambaran camner gaya nya nanti. huhu..

5 comments:

^@-@^ said...

so baby boy ke girl?
dun wanna share?

nak i suggest nama?

neezareef said...

insyaAllah..tp klu kena cantas gak redha je la..heeh

b.O.n.d.a said...

4 mOre weeks tO gO! =p

hatiberbunga said...

nama? hehe.. x yah.. dah standby awal2 dah! tunggu...! ;)

hmm.. neeza, mana2 pun, ok.. mmg redha je skrg. janji sumanya selamat..

bonda! wargh!! rasa2nya sempat ke nk cukup lg 4 minggu tu? rasa mcm x.. je. :P

^@-@^ said...

jap je lagi tuh...
harap2 normal la yerk... x perlu c-zor... dok asyik nak secret je.. kabo je.. laki ke pompuan.. antar email yerk..

ngeh ngehhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails