Tuesday, February 2, 2010

Kejutan Pada Hari Pertama Bekerja Semula

semalam, setelah bercuti bersalin selama 2 bln,
akhirnya aku kembali juga bekerja...
best! best! best!
dapat jumpa balik kawan2 opis..
kembali membizikan diri ngan keja2 opis..
well.. kiranya dpt la kembali masa utk diri sendiri tu.. wpun sekejap2. hehe..

tp kejutan yang ini, aku x brape pasti nk kategorikan ia sbg kejutan yg menggembirakan, or.. kurang menggembirakan.

 
sila baca tajuk surat tu kuat2 :
PERTUKARAN JABATAN

hmm..
nk kata apa ye? 
nampak tarikh surat tu? 27 Jan 2010 (rabu)
aku kena lapor diri kt jabatan baru tu : 1 Feb 2010 (isnin) iaitu ari isnin berikutnya, yakni, ari pertama aku masuk keja balik. 
hmm.. x kuasa nk ulas pepanjang.
tp yg pastinya, aku rasa aku dah jadi
PEGAWAI YANG PALING BANYAK BERTUKAR JABATAN SINCE BEKERJA DI SINI
sapa bleh chelen aku?  
7 jabatan dlm masa 8 tahun bekerja di kampeni yg sama
hahaha...
suma selok belok keja semua 7 jabatan tu, dlm tangan aku. wakakah..!!
bleh jadi "added value" utk naik pangkat nih! hihi..

2 comments:

b.O.n.d.a said...

perghhh..takleh celennn..takleh...
gua baru 3 kali beb sepanjang 7 tahun..

pssttt..sila masukkan pulak ketegeri: jabatn paling pendek berkhidmat..
hehehe..sure jumpa value added kat situ..kotttt =p


p/s: eh, apsal word verificatiOn i ni 'dunki'? macam DENGKI jerk? i tak dengki u ponnnn =p

hatiberbunga said...

hehe.. jabatan paling pendek berkhidmat, baru 6 bulan, then kena pindah pun ada.. tp ann xleh celen best pren bonda yg duk 1 jabatan tu, 2 bulan je tau. lg dasyat. cian dia.. huhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails