Tuesday, February 8, 2011

GEGAR 1,000 BLOG OLEH BEN ASHAARI

uiks..!
terperasan entry pasal cik abang Ben kita ni nk gegar 1000 blog ni kt blog mamaadam (aanie)


sgt lah eksaited nk join, ok!!
ops!! sori, aku tak reti nk autolink banner ke website dia cam org lain..
(aku budak baru nk blajar..)
so, klau minat, leh terjah link INI.

SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??

yup! sgt ikhlas kata2ku itew..  *wink*


6 comments:

aanie said...

eh eh, nama kita la...hehe...

good luck!!

nak letak link kat banner tu??caranya klik banner, pas tu tekan butang link kt atas tu...klu x kuar pop up,klik banner skali lagi then tekan butang link skali lg...

apisv2 said...

mengunjungi , menkomen dan menggegarkan blog anda!
referal dari abg ben.
nice blog;)
blog apisv2©

fara_dikri said...

hye , blogwalking here fr0m ben ashaari's segment:)

Zur@ZaRi said...

dtg gegar yokk!!

Rajin Follow eh!: "Cute Stylish Shop"

Jom Join: "Posing With Ur Love One - Giveaway"

nikaviolet said...

hye...smbung gegar 1000 blogger...
salam perkenalan...sudi2 lh dtg blog nika..

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

Murni Delights said...

salam gegar blog
salam perkenalan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails