Thursday, February 17, 2011

melawat baby Emir - lahir 4.6kg!

yup!
perkenalkan.. baby Khairul Emir Arif bin Khairul Anuar
yang lahir dengan berat 4.6kg!
and of course lahir, czer lah.. (tak dpt lah nk bayangkan klau lahir cara normal! huhu..)
sangat lah semangat!
sangat lah comel!
sangat lah putih gebus!

Emir ni, anak 2nd kpd abang en.hubby..
and yes, mama nya mmg chubby skit..
tapi si kakak (yg dah darjah 1, tahun ni), masa lahir dulu, rasanya 2kg ++ je..
meaning, mmg sangat special lah baby Emir ni.
sangat lah geram dgn dia.

welcome to the world, dear!
cepat2 lah besar ye.. bleh main ngan abang Asyraf. ;)





7 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

wooowwwwiiiee..!!!kuss semangat!! :)
4kg lebih tu..nak dkt 5 kg..berat baby umo sebulan hehe..

~izan~ said...

mmg semangat dan gebu.. comey sungguh!~

finas said...

semangat btl...kawan dulu pun ada lahir kan anak 4.0kg jer...ni kira rekod baru la...

ibu MZW @ farah idayu said...

mak aii...tekezut jap..4.6kg tu! tabikla mak dia leh carry baby tu ;) syium skett...muahh2!

shearasol said...

waahhhhhhhhh!!!!

Besaunyer..mesti gebu neh..
Syioknyerr

Diamilikku said...

my sis in law lahirkan baby rizq pun 4.6kg...c-sec jugak...kalau normal haishhhhh risau lah haiiiii

CuppyCakeMommy said...

betul ke ni?phewwww...takleh imagine kalau normal..

btw ada educational puzzle kat my blog for asyraf and ayra..jom cekidout

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails