Wednesday, March 9, 2011

kedai en.hubbyku di Uptown BBST : jemput lah dtg!

BBST = Bandar Baru Salak Tinggi

sesapa yg duduk area Nilai / Sepang / BBST.. 
rasa2nya mesti tau kewujudan Uptown kt BBST ni, kan? 
uptown ni, xde la glamer mana cam uptown Danau Kota nun.. 
tapi ok la..

asalnya kami tau kewujudan tempat ni pun secara kebetulan..
tapi akhirnya, menjadi tempat en.hubby & kawannya, MAT, 
utk mencari rezeki tambahan, 

well... baru sebulan dua dorg buka.. ;)

jemput lah dtg intai kedai en.hubby ku ini ye!


macam2 ada tau!
SWEATER ADIDAS ADA..
SELUAR JEANS (L @ P) BRAND LEVI'S ADA..
T-SHIRT BRANDED (ESPRIT, NIKE, ADIDAS, TIMBERLAND, TOMMY HILFIGER) ADA..
TIE MURAH (RM10, 3 HELAI) PUN ADA..
PERFUME BRANDED PUN ADA..
REKET BADMINTON (WITHOUT JARINGNYA) ADA..
SELUAR TREK (ADIDAS) ADA..
KASUT MURAH ADA..

kt celah mana kedai en.hubby ku ini..
aku syorkan korang round sendiri la ye..
agak2, nampak kedai ngan alas meja merah ni dgn insan berdua ini,


maka nya, betul lah tu. hehe..

sebabnya kenapa aku xleh nk eksplain detail lokasinya adalah kerana : 
aku sendiri x penah jejak kaki kt kedai ni. 
wakakakah..!!

sebab? 
sebab en.hubby tak bagi.
sebab klau aku pegi, confirm kena bawak the kids.
sebab klau bawak the kids, en.hubby takut poket dia pecah.
sebab betul2 dpn kedai dia ni ada kedai mainan yg super byk mainan otomen feveret Asyraf.
hahahaha..!!
PLUS lagi, 
sebab en.hubby sbnrnya tak caya aku bleh driving sesorg bawak the kids utk balik rumah, sendiri, memalam. (err.. aku pun x brani sgt, sbnrnya! hihi..)
ye lah.. dia confirm kena stay utk berniaga, kan..

* serius skill iklan @ promosi aku ni hancus. hahahaha..!! *

klau x silap aku, uptown ni buka dr jam 8 mlm..
KORANG DATANG LAH YE..!!
dengar kata, team radio muzik (segmen rock selamba) nk datang ke sana, sabtu ni (12 Mac)..

datang ye!
datang ye!
datang ye!

otw, btw, nama en.hubby ku : HAFEDZ.
kot2 klau korang jadi jumpa ke nanti. 
sebut la nama aku & blog aku ye!
confirm dia tau.
ahaks!


6 comments:

Diamilikku said...

jauhnya nak pegi...hehehhehehe...semoga hubby ann sukses yer...:)

MRS. K said...

dekat ngan umah lynn... tapi die cakap orang tak ramai laa..

syariza09 said...

ooo ada buka booth lah yer. sy dh pernah gi, & kalao depan kedai mainan tu, saya rasa dh tau gerai tu

Cute MuM said...

jauh gak tue..
takper..
mana tau ada rezeki singgah ke sana..
leh dapat diskaun kan..
hehe..

ch@ said...

uiii pertama kali mendengar namanya itu. harus di terjah. hehehe.

Uptown said...

Maaf lah ye... itulah yang terjadi jika pengurusannya suka aniaya orang. Tak percaya? Tanya apa dah jadi dengan peniaga-peniaga di uptown banting. Pengurusan yang sama, akan terjadilah perkara yang sama...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails