Friday, March 4, 2011

rindu Asyraf & Ayra, tak?

fuh..
lama giler tak citer & tempek pasal Asyraf & Ayra, kan?

ada ke yg rindu?

dengan muka2 ini..

 

atau aksi2 ini?



takpe..
klau korang tak rindu pun..
sebab aku sentiasa rindu..
kekadang terasa cam ngengada je la plak hati ni. 
sbb bleh jugak rindu.. biar pun sekadar tinggalkan utk 8 jam sehari utk bekerja..
haish... majik, kan?

ini pula, 
my little angels dengan atuk mereka masa atuk masuk hospital last week..


hilang segala sakit buat seketika bila melayan kerenah mereka berdua ni. ;)
(alhamdulillah atuk dah kuar spital & moga recover dgn baik.. amin..)





5 comments:

Cute MuM said...

aksi ayra tue sama dengan dania.. dania susah sangat nak pakaikan kasut.. bila dah pakai, sibuk pulak nak kutil kartun kat kasut tue..

cute mum pon rindu dengan dania walaupon pergi kerja jer.. huhuu..

Jue aka ibu FarisYah said...

nama dah anak tinggal sekejap punrindu..

dania n ayra cik jue pun rindu kat korang

EiJa ZaQuaN said...

mesti la rindu..
ayra dh setahun ni..nmpk sgt dh besar la..

yup....naluri ibu mmg mcm tu...iyela 8 jam bekerja tinggalkan anak..mmg rindu..kalau outstation lagi la..berat jerk hati nak tinggalkan..

nanie said...

cik ann...che nan skt ke.??

ann @ hatiberbunga said...

cute mum > Ayra tu bukan suka kutil kartun tu.. tp suka sgt buka zip on kasut dia tu. kita pakai kan, dia bukak kan. pastu suh kita pakai kan balik. tp bila kita pakai kan balik, dia akan bukak balik. and ia akan goes on and on and on.. sgt menguji kesabaran. hehe..

cik jue > tu la nyer. lama bebenor dah tak berblogwalking. apa kabar farisha?

eija > cepat je Ayra besar kan? tp.. mmg saiz dia besar skit dr budak2 lain.. mana2 pegi, mesti org duk ckp dia dah 2 thn. hehe.. ikut genetik daddynya la tu! :P

nanie > aah. sakit org lama je nanie.. takpe. nanti klau ada perkembangan & masa, saya citer pjg2 skit pasal ayahanda ku itew, ye! (ssusah nk carik masa nk blogging skrg ni). nway, harap dpt doakan yg terbaik utk beliau. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails