Wednesday, September 1, 2010

duduk rumah baru sudah.. ;)


pagi ni special buat diri ku.

sebab..
1st day bangun tdo kt rumah sendiri
1st day bergerak gi keja dari rumah sendiri.
hehe...

rasa lain skit. eksaited weh..!! 
(wpun umah baru ku & opis ku itew, 5 minit je. hihi..)

kondisi rumah :
masih blum sedia utk terima tetamu.
masih blum sedia utk ditayangkan gambarnya di blog ini.
tp dah cukup selesa utk kami anak beranak hidup gumbira bersama. ;)

20 comments:

Puteri Satu said...

Jangan lupa tau suh husband join Rukun Tetangga Acacia Park...

MRS. K said...

nak kena serbu ni!

ann @ hatiberbunga said...

kak zainie > ha.. ok.ok. dah pesan ngan dia dah semalam.. dia pun ada macam minat je. akan ku ingatkan dia selalu. hehe..

kay > aiyark! jgn la serbu dulu. tunggu raya aa.. sempat la kami touch up pape dulu. ahaks!

::Mamalyna:: said...

wah...best2...tahniah2...mesti touch up umah ngan hebat nie...dahler nak raya..

mamalieyna said...

alamak..mana pi komen td..asyik2 wat hal la pagi ni..huhu..

*best la umah baru lg dekat ngn opis!

Fieza79 said...

wahh tumpang gumbira ni...bestnya depa dh siap pindah ghupa nya...bila dh sedia nk publish umah baru ni..?

Anonymous said...

cehhhh...

babe, bila nak ajak i bukak pOse kat umah baru? ti i bawak petai jeruk..

=D

-ur BFF-yang malas nak Online sebab kalO Online, kOmpem tak siap minit mesOrat ngan kertas Odit nih..hahaha-

EiJa ZaQuaN said...

wah 5 minit jerk dr umah..bahagianya idup.., mmg syokkan dpt dok umah sndiri ni.. :))

Lina said...

ann, smlm ada org masuk umah betol2 blkg umah lina.. adakah itu ann & family? jalan jati 9 ke?

ann @ hatiberbunga said...

mamalyna > ha.. touch up setakat yg mampu je.. bajet lebih2 aritu dah abis wat kabinet. hehe..

mamalieyna > hehe.. ada 2 plak mamalina. yup! best wooo umah dekat. tengahari, harus balik umah utk tdo. hahaha..!!

fieza > blum sedia nk publish lagi la yang.. kotak2 pun masih duk tersengih2 mandang aku smbil tertanya2 bila la dorg nk dicampak ke dalam stor. :D tunggu la ye.. insya Allah bila dah ready, akan dipublishkan ia..

ann @ hatiberbunga said...

cik anoi ku sayang > bila ha?? next week dah raya dah pun. dah x sempat dah. alang2, datang je time raya. tunggu aa.. akan ku buat housewarning utk korang suma. ;)

eija > yup! best. bleh wat apa saje. biar la org kutuk rumah kiter warna-warni cam taska pun, kan?? hihi..

lina > eh??? ye ke? tp ann duk jalan jati 10. tapi dah dekat sgt la tu. hehe.. lina duk jalan jati bape?

Lina said...

ann, lina dok jalan jati 10 gak!!!

syariza09 said...

cepat2 letak pic tau. dh tak sabaq ni

rozila said...

congrates ann...diusia 31 nih, ko dah ader umah sendiri....bestkan? len feel. Dah habih bkemas ker?

Lina said...

ann, lina dah tau dah umah ann yg mana satu. ptg ni boleh la gi tegur sapa.. hehehe. welcome to the neighbourhood ya!

nanie said...

waaa....dh b'jaya pindah.skrg dh jd kuarga acacia.kikiki...suami incik ann rajin kah join RT Acacia.? baguih2..laki i jrg laa.uwaa...bkn mls tp mmg slalu xde kt umh.slalu wakilkn ayh je kalo ade pape penting.owh..neway umh nani yg ade mat2 indon tu...wakakaa

ann @ hatiberbunga said...

lina > hahaha...!!! ok.ok. nanti jumpa, tegur tau. ;)

syariza > hihi.. insya Allah..

rozila > tq.. nk tak nk, terpaksa gak beli.. rumah makin mahal. x sanggup la nk tunggu lg. tu yg pejam mata & terus je beli tu. :)

ann @ hatiberbunga said...

nanie > hahaha.. bila nanie nk pindahnya ni? lgpun mat2 indon tu muka cam xleh caya je.. halau la dorg cepat2. hehe..

nanie said...

heheee...ntah la.cm mls pndh.kikiki leh cmtu.? dh selesa la dok kt blkg ni....

nanie said...

owh...mat2 indon tu mengerikn kn..?? kikiii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails