Monday, August 30, 2010

nape aku dah lama x apdet blog


sebab ini!!


bz ngan operasi mem'packing'..
nak pindah rumah ni.

terer x kami pindah rumah time bulan poser? hehe..

malam td, barang2 besar cam perabot & kotak2 besar dah angkut separuh dah dgn lori. ada tinggal separuh lg nk angkut lagi malam karang. 

sementara tu,  
aktiviti utk hari ini :
ngemas rumah baru & masuk perabot.
yeay!!
tercapai jugak cita2 aku nk beraya kt umah baru tahun ni.
hihi..

10 comments:

mamalieyna said...

waah best la dpt beraya di rumah baru yeeh..puas hati! ^_^

selamat mengemas! huhu..penat tuu..

.::Lynn::. said...

yahooo... raya di rumah baru....

SuriYati said...

wah best nye raya rumah baru...hehe...

EiJa ZaQuaN said...

Syoknye dpt beraya dirumah baru kan...tp nak mengemasnya tu yg x larat..dh la bulan posa..huhu..slmat berpindah, mengemas n beraya dirumah baru ye..!

Fieza79 said...

aduhh...sempat ke tu nak berpindah randah sebelom raya...mesti penat gila kan..?

best tu nk beraya di umah baru...

cha said...

humangaih, pindah rumah kak?
2 thn lps, kita pun pindah time puasa, dari rmh teres naik tingkat 11, haha...

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

besnya kak ann dah pindah umah baru.taun ni beraya kat rumah barulah yek..

Hot Mummy said...

amboi ! ann, semangat nak beraya umah baru nampak!!!congrats sebb dh pindah umah baru. akak ni ntah bile ntah! sabau jele..

Mayiskandar said...

selamat beraye kt rumah baru ek...nnt jgn lupe jemput wat kenduri:)

Puteri Satu said...

Jangan lupa suh husband join Rukun Tetangga tau... Sebab sokongan isteri paling penting untuk suami join Rukun Tetangga... bukan untuk orang lain.. tapi untuk keluarga kita juga...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails