Thursday, August 19, 2010

giler comey kerusi ni. hihi..


tengok! tengok!

comel, kan, kerusi tecik ni?
sgt sesuai dgn saiz Asyraf & Ayra gitew..

Asyraf punya la hepi dpt duduk kt kusi tecik ni..
mcm custom-made, specially for him.
duk sengih2, lompat2 tak abis2.

Ayra.. bila nampak abangnya hepi duk gelak2, dia pun ikut sama.. hehe..

actually, kami jumpa kerusi tecik tomei ni kt Klinik Hana..
klinik dekat area rumah baru kami kt Nilai tu..
kami duk bawak Ayra jumpa doktor sbb batuk kahak malam td..
(x demam pun.. batuk kahak je.. opah & atuk x perlu risau, ye!)
bila dah bagi makan ubat, alhamdulilah Ayra dah bleh tdo dengan lena.. =)

and the good news is :
bila tengok the kids sgt suka dengan kerusi tu,
en.hubby terus setuju nk carik kan sepasang utk dorang utk letak kt rumah baru kami nanti. yeay..!!! 
(eh.. mak budak ni plak yg terlebih hepi. hihi..)

11 comments:

mamalieyna said...

woww comei betullah! sgt sesuaaiii...issh berkenan jugk ni..^_^!

notti netti said...

ann- Net dah servey, banyak kat kedai jati nilai....rasa nak beli jer untuk anak2...tapi bila fikir anak cepat besar, kerusi tu tak membesar...tapi cute kan? kan? kan?.....

Nad @ MamaZakwan said...

cutenye..! :) terberkenan la pulak...zakwan sure suke..tp btul gak kata kak netti.. =p

Maa said...

cumilnya... tp sya selalu ke klinik hana, xnmpak pun kusi tecik ni????

Diamilikku said...

ann..memang comel lah kerusi tuh...first time tgk..kalau jumpa kat area sini..confirm nak beli jugak untuk alesha ngan aisy...

ann @ hatiberbunga said...

mamalieyna > ha.. apa lagi, jom beli jom! hihi...

net > yup! betul tu. tu la pasal kami cadang x beli yg jenis jati ni.. mahal tu, kayu jati tu! hihi. maybe jenis lain. . tp saiz kecik skit utk keselesaan dorg.

nad > betul! betul! betul! ;)

maa > baru lg kusi ni ada, rasanya. last time pegi, mmg lum ada lagi..

su > cuba la survey2. klau kt nilai ni, insya Allah ada la. kt sana, x tau la camner, kan?

BIONIC WOMEN said...

eheh...shumelllllnya kusi tu..
bila dah bli nnti jangan lupa share ye braper harga..kat maner bli...shantekkkkk laaaa..bekenan i

syariza09 said...

ye lah..seyes...comei jer. tringin gak nk beli tp yg jenis biasa2 ja. kat mana la jual krusi tu agaknya o_o

AbahMamaReza said...

ye la ann.....tomei sgt2 tuh....bak kata kawan2 lain, kalau dh jumpa ktner nk beli, share2la harganye & locationnye nnt eks...hehehe....nk beli yg jati xmampu....btul kn netti hehehe...

ann @ hatiberbunga said...

bionic women > ha.. ok.ok. tapi ann maybe x beli la yg kayu jati camni.. mahal maa.. beli jenis lain kot.. tp khusus utk saiz the kids la..

syariza > rasanya kt kedai2 perabot jati ada kot. klau kt nilai ni, biasa bleh jumpa kt nilai 3 nun..

emi > ha.. ok.ok. roger! ;)

EiJa ZaQuaN said...

ann..mmg cantik kerusi ni..eija pun berkenan jgk bila tgk kerusi yg sgt comey n cantik..:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails