Wednesday, August 25, 2010

buka poser SEMESTA96ers


weekend lepas, geng bas batch skolah aku ada wat gathering bukak poser kt PICC.


kenapa wat kt situ?
alasannya : 
1. PICC senang parking, berbanding area KL.
2. Metrojaya tgh wat sale kt situ time tu. (smbil menyelam, minum air. hehe..0

last minute punya planning... 
so, drpd semua budak2 batch aku, dlm 30 org je yg dpt turn up. ok la tu. lama giler tak jumpa dorg. rindu seh..!!
yg boys (err.. dah bapak org dah masing2. hehe..), rajin gak jumpa2 main2 futsal bagai. 
tp yg girls, (a.k.a mak2 org dah ni, termasuk la aku..) agak payah nk dpt peluang cenggini.
ada yg datang berdua je ngan pasangan & ada jugak yg dtg dengan askar masing2.

makanan? 
best! best!
my feveret : kambing golek + ABC
asyraf's feveret : sate
en.hubby's feveret : err.. suma dia pulun. hihi..
Ayra's feveret : susu la.. mana leh makan mknn org dewasa lg. eheh!

ok.ok.
enuf with the talk.
jom layan gambar yg ciput ni.

zasss..!!!

my beloved ones : can't live without them!

Asyraf sgt2 sgt2 suka sate ni.. diulang2 nya sate2 tu.. 
by the time smpai masa utk bukak poser, dah 5, 6 cucuk sate dah dia bedal. 
sblm tu, seharian dia xmo makan. even wat bubur nasi pun xmo telan. smpai wat kami suma risau kot2 dia sakit tekak ke.. apa ke.. tp bila tengok dia berselera cenggini, hati sgt hepi, ok! ;)

antara the girls yg datang. 
(nanti kita chitchat lagi ye! aritu sekejap sgt.. x puas den!)

ada sesapa yg korang kenal? hehe..

well, ada lg sbnrnya batch aku yg lain yg dtg. 
tp x dan nk amik gambar dorang.
faham2 je la bila dah bersilat ngan the kids tu kan.. hehe..

paling terharu bila dapat 1st duit raya the kids bg tahun ni dr ciken sekeluarga.
tq, ciken!!

ok. tu je laporan ringkas dari aku.
sgt2 harap aktiviti cenggini dibuat lg pada masa akan datang.
hopefully by that time, the kids dah cukup besar & jadi anak2 yg baik supaya mama & daddy dorg bleh bersosial ngan kawan2 extra lebih skit. hehe..

t.h.e. e.n.d

2 comments:

cha said...

akak pun dah tak nampak macam mak budak.

::Mamalyna:: said...

saya nampak pojie anak anjang ludin di situ, hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails