Wednesday, August 18, 2010

giveaway untuk raya sakan

"comelnya..!! nak..!!! nak...!!"

ha.. itu la reaksi ku bila 1st time terpandang gambar tote bag ni.
jatuh cinta pandang pertama gitew. hehe..

pula tu, puan punya beg @ puan penganjur nk bagi free plak tu.
hish. harus ku cuba dapatkan jua. hehe..


tuan punya beg kata 
"Bag ini dari Designer cotton size anggaran 12" x9" x 3"
Ada satu poket bahagian dalam"
 
 tote beg ni perlukan nama.. 
so, aku nk cadangan nama ni, aci tak?

HATI BERBUNGA INDAH

hehe..

sebab apa nama tu?
sebab klau aku dapat beg ni, confirm hatiku akan berbunga2 indah yg amat sgt & boleh dilihat jelas di beg yang bakal ku bawa kemana2 ini. hehe..  
(di samping sgt sesuai dgn blog address aku - http://hatiberbunga.blogspot.com. ahaks!)

nk join skali?
klik SINI
(tarikh tutup : 25 ogos tau!)

6 comments:

Syafrizal said...

wah beraya sakan la ye hehe.. melaram dengan beg baru

::Mamalyna:: said...

good luck...cantik kan beg tue, hehe

mamalieyna said...

cantikla..nk join gk..hehe..

mamalieyna said...

eh good luck to u! ^_^

MRS. K said...

harga kononnya up to 80%. tapi tengok cam biasa jer.. lebih kurang cam jusco sale jer.. baju ayra banyak la klu nak carik.. baju asyraff takde sangat...

ann @ hatiberbunga said...

tq! tq!

mrs.k > ooo.. ye ke? xpe la. gi tgk je dulu. mmg planning nk carik baju ayra pun.. baju asyraf dah beli dah last week. ;) nway, thanks 4 d info.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails