Wednesday, August 25, 2010

nak lapor jugak, wpun dah lemau


ingat tak last week Metrojaya ada wat sale kt PICC??

dah alang2 kami sampai kt PICC utk gathering geng bas batch skolah aku ahad lepas,
aku n en.hubby sgt2 suka amik kesempatan tu utk terjah jugak tempat sale ni.
by the time kami smpai, masa tu dah 20 minit lg nk tutup utk hari last sale.
separuh drpd barang2 yg dijual kt sana dah start dibungkus2 dek pekerja2.
punya la terer kami ni, sempat jugak rembat benda2 kt ni. hehe.. :

1. cadar fitted King utk katil baru kami
murah je.. tgk rege nya ni :

2. handbeg

harganya pun sgt2 berbaloi-baloi!
(tag kuning tu harga after less)

3. baju Ayra

4. jam aku & en.hubby
(yg ni, aku lupa lak harganya.. tp 50% off la..)
cantik tak? cantik, kan? cantik, kan?

la ni.. staf & pesara gomen dpt bonus raya RM500, bleh shopping 2nd round la kami nanti! yeay!

12 comments:

cha said...

huweee sonotnya, meriahla raya tahun ni ;)

BIONIC WOMEN said...

shantekk beg kaler merah tu...suker2..xder beg raya ag tahun ni.

BIONIC WOMEN said...

shantekk beg kaler merah tu...suker2..xder beg raya ag tahun ni.

mamalieyna said...

cantik beg merah tu...cadar pun..jam jugak..sumelah! hehe..

waah ada plan tuk 2nd round yeh..yuuhuuu//

Maa said...

waaaa... xpuas la soping ritu, sya pegi sabtu, tp xabs jelajah dewan tu. sesak sgt... tp harga mmg murah giler kan, hehehehe ;p

::Mamalyna:: said...

wahhh...sekali shopping, 2 handbeg tue, hehhe

Hot Mummy said...

ann, ade date x kat tag price tu? cube tgk tag price b4 n after disc.

Diamilikku said...

hurmm..hujung bulan nih sale metrojaya kat alor setar plak..dah tgk ann bershopping sakan nih..confirm saya tak nak lepaskan peluang tu nanti..nak jugak rembat apa2 yang boleh...especially cadar..lama dah rasa tak membeli

ann @ hatiberbunga said...

cha > tu bukan utk raya. tu utk suka2. hihi..

elly > cantik kan? cantik kan? trus nampak, terus i terjatuh cintan tau... :)

mamalieyna > wah.. rambang mata jugak kiter? ;)

maa > masa kami pegi tu, org dah x ramai. dr berebut ngan org ramai, kami berebut ngan pekerja metrojaya yg sibuk nk ngemas. hehe..

ann @ hatiberbunga said...

mamalyna > ha.. klau nk tau, dua2 handbeg tu, en.hubby ann yg tolong capaikan. dia yg beria suh ann pilih. and bila ann cakap nk 2 je, dia bleh tanya lagi "dua je?? confirm?" err.. tanya ikhlas or tanya perli ni? ntah la nyer. hehe..

ann @ hatiberbunga said...

Kak KD > xde tarikh la kt price tag tu. dah abis belek dah. huhu..

su > ha.. rembat, jgn x rembat! ;)

akudganu said...

ehem ehem.. berbelanja sakan nampak puan ann ni...... leh aa bagi saya satu... belikan jam bole? ngeh2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails