Monday, January 3, 2011

bersukan baik utk kesihatan!


aritu,
kami ke kompleks sukan kt area opis ni lepas time keja..
temankan en.hubby ada game bola tampar..
malas nk layan game,
mari lah kita layan gambar the kids duk main kt outdoor gim kt situ.. hihi..

Asyraf.. tiap kali klau kita suruh dia senyum utk bergambar,
ini lah gaya nya. hihi..







ada gaya ala2 bollywood tak, Ayra ni? 
ahaks!
sbnrnya Ayra terjatuh.. 
mama dia yg bertuah ni amik gambar dulu, baru nk angkat! 
hahaha..!!

10 comments:

MummyEcha said...

so sweet la pic diorg nie.....last pic tu memang cun habis...:)

Amy Syaquena said...

comelnya dowang nie...

p/s: Happy new year , amy singgah sini dan follow..salam kenal ye..

ibu MZW @ farah idayu said...

ann, cute sgt ur kids..happy new year (agak belated)=)

adawiyah rahman said...

comeynye ayra ngn asyraf neh :D

btw..
smlm(slase) cam nmpk akk kat giant nilai around 1-2pm :P

Ena said...

HEHE..

SYOK ANAK2 BILA DAPAT P PLAYGROUND!.. ANAK ENA KALO BLH TAK MOO BALIK.. HIHI

Elin said...

ala..tomei2 ayra posing..pandai die. Asyraf senyum cam wina...siap pejam mata..

liwaniel said...

coel asyraf senyum macam tu

ann @ hatiberbunga said...

mummyecha > ha, kan! mahal tu gambar tu.. ;)

amy > tq! salam kenal juga. :)

farah > tq.. same to you.. selamat tahun baru!

ena > hehe.. tu nasib bukan playground betul tu. cuma outdoor gim. klau playground, harus gaduh2 ajak balik. hahaha..!!

elin > tu la nya. agaknya mak dia ni yg ajar salah smpai senyum cenggitu. hihi..

liwaniel > cool eh? ;)

ann @ hatiberbunga said...

adawiyah > hah? ye ke? awat x tegur? saya ni, klau jalan, manjang je menonong x tengok kiri kanan.hihi..

btw, apa link blog adawiyah eh? kat profile tak appear la..

adawiyah rahman said...

hahaha nak tegur tngok akak bz semacam milih2 barang depan giant...:P
ni link sy:
adawiyahrahman.blogspot.com :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails