Monday, January 17, 2011

pro photographer in da making


skrg teka teki ku selama ini sudah pun terjawab..
yakni, 
pesal la si Asyraf ni tak suka benor nk beraksi ataupun sekadar senyum depan kamera?

rupa2nya, 
dia lebih sangat suka berada di belakang kamera!


Asyraf sentiasa dgn kameranya (courtesy of Atuk).. merata2 mengambil gambar segala view yg dirasakan cantik. 
sampaikan kami nk suruh dia letak kamera dia tu sekejap pun, sekadar nk bergambar jap pun dia takmo.
well.. of course la kualiti budak umo
2 thn, 8 bln tak setanding org dewasa.
of course la byk gambar yg blur & lari fokus.
tapi, jangan tak percaya yg ada jugak yg menjadik tau!

ini antara view yg Asyraf snap masa kt i-city tu :

with daddy the 'sifu' :

big photog & lil' model ;)

suka btul tgk gelagat 2 beranak ni. hehe..

kami, the grown-ups & Ayra
ha.. gambar ni blur skit. hihi..

Asyraf snap!

ini juga!
well.. ada lagi gambar sharp yg Asyraf snap.. 
tp karang klau aku letak banyak2, penuh plak entry kali ni. hihi..

ha... akhir skali,
berjaya jugak aku pujuk Asyraf posing, 
guna kamera yg dlm tangan dia tu.
..dia serah kamera dia tu kt aku... pegi kt kawasan byk2 lampu ni.. & suh aku amik gambar dia. hehe..
walaupun tetap takmo senyum, tapi OK lah, kan! 
hehehe...

apa2 la Asyraf..
buat lah apa kamu hendak.
asalkan ia tak berbahaya & membuatkan kamu gembira..
kami tetap akan sokong kamu. ;)

11 comments:

EiJa ZaQuaN said...

sama la mcm my son zaquan..dia lebih suka jdk cameraman dr posing dpn kamera..huhu

Hot Mummy said...

wahhh!!! ade bakat!!x pe, asah dr kecik, dh besar jadi profesional.

**sHiKinn** said...

salam kenal

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah talenteddddd ;-)

✿etiey erywan✿ said...

hehhe... nama anak pun lebih kurang. asyraf ... my son eysraf!

MummyEcha said...

wow.....memang cantik..pandai asyraf..nanti bleh asah lagi bakat...memang ada ciri2 photographer....

mamalieyna said...

bijaknya snap pic! hehe..dh tunjuk bakat tu..^_^

aanie said...

ok gak tu gambar yg dia ambik...
adam pun jenis x suka bergambar gak..agak2 dia minat amik gmbr x...nti blh la amik gmbr mama dia byk2..hehe..

Diamilikku said...

amazing..gambar2 dia cantik...bukan macam budak2 yang snap..boleh dipolish lagi nih..tak mustahil jadi photog terkenal satu hari nanti

ann @ hatiberbunga said...

cantik kan? cantik kan?
mmg skrg ni dia pantang jumpa kamera @ hp kamera, mmg sentiasa di snap2 aje merata! hihi..

bOnda said...

mantap aaaaa acap ni!!!
clap! clap!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails