Wednesday, January 5, 2011

nyampah betul la..


ada ke patut?
aktiviti memasak dinner utk keluarga kecilku ini, ptg tadi, tak pasal2 je jadi aktiviti mencabar..
bukan sebab the kids (dorg tu, mmg suka nyibuk tiap kali aku kt dapur..)
tapi sebab AIR TAKDE.
well.. air tangki, ada la..
tp air terus, yakni air kat dapur takde langsung, wpun setitik.
maka nya, nak tanak, terpaksa la berulang alik guna air kt bilik air utk segala urusan kt dapur tu.
sangat lah leceh!
tapi demi mengisi perut suami tercinta & anak2 tersayang..
ku gagahkan jua..

tapi.. yang membuatkan aku NYAMPAH YA AMAT..
boleh pulak elok2 je aku abis senduk lauk 2nd dari kuali.. (kiranya selesai la keja masak aku..),
tetiba je air berpusu-pusu keluar dengan lebat nya dari paip dapur tu!!!!
(aku mmg biar paip tu terbuka so senang aku tau bila air dah ada..)

hangin betul badan ni.
hmm...

ok lah.
korang layan je la gambar lauk2 ekspress aku ni. 
geram tak abis lagi ni.
:P

5 comments:

Amy Syaquena said...

sabar je la boleh pulak main nyorok-nyorok air tue he3...

♥ ieRa ♥ said...

wah sedap lauk2 tu...
lapar malam2 smbil blogwalkig nih

MummyEcha said...

tension2......kalu letrik x der ok lagi tp kalu melibatkan air memang susah hati sesangat....

Hot Mummy said...

wow!!! sedapnya laukkk!!!!

Diamilikku said...

hahahahhaha...saje je tu nak bagi double usaha untuk isi perut anak2 n hubby...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails