Tuesday, January 25, 2011

pala otak serabut - maka nya nk make over lah blog ni


dalam bbrp minggu ni..
macam2 menda timbul..
bz keja lah.. 
anak2 tak sihat lah.. 
pulus pun cukup2 makan lah..
arini plak, diri sendiri plak start selsema, batuk & sakit pala.

konklusinya, pala otak dah start serabut semacam..
dah takleh pk scr waras.
bukak blog pun, bertambah2 serabut otak menengoknya.
nk kata takde idea tu.. idea tu ada je manjang.
tapi mood dah ke laut.
maka nya aku ingat nk meng clear kan pala otak ni dengan meng clear kan blog ku ini. 
warna background putih cenggini, nampak suci je kan?
hehe..

planning make over blog :
1. memutihkan background.
2. buang wallpaper @ carik wallpaper cerah2
3. tgh nk belajar camner nk strech kan skit saiz ruang posting tu.. biar puas skit nk membacanya.
4. bercadang nk wat lak header - tak penah ada header blog aku ni/
5. lama giler dah cadang nk register heartbeat tu (since terbaca kt blog mama zharfan).. tp ntah zman bila la nk ada masa nk buat eh? hmm..
6. err.. ada pape cadangan penambahbaikan pape lg tak, 
blog ku ini? hmm..

4 comments:

mamalieyna said...

ok gk tu..saya suka perubahan! hehe...putih suci murni ni haa..^_^

syariza09 said...

make over pon salah satu terapi gak tu

nanti amik tag yer
http://sayang-syariza09.blogspot.com/2011/01/psstttnk-kenal-aku-tak.html

mummy darwishes said...

ingtkn qis je mood blogging dh terbenam dlm laut..akk pn same..ehehe

wan nurul hezrina abd halim said...

aah ann daftrlh hb tu..senang n kejapjer daftr tuh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails