Sunday, January 16, 2011

i-city, shah alam!!


dah lama sgt sbnrnya teringin nk pegi i-city, shah alam ni..
since tahun lepas.
wpun i-city ni duk nya bleh dikatakan sblh umah abang ipar aku (abg kpd en.hubby) je..
tapi tetap tak sampai2.. huhu..

pulak tu, kengkawan blog, dari sehari ke sehari,
semua duk citer pasal i-city ni.
MANA BLEH TAHAN..!!!

maka nya,
since ari Jumaat lepas, negeri sembilan kan cuti..
so, ari khamis tu, (rabu malam khamis, sbnrnya...) aku dah start wat muka comel kt en.hubby.
dgn harapan dia setuju ngan plan aku nk pegi ke sana pada ari Khamis, malam Jumaat tu.
(malas nk bersesak ngan org ramai klau pegi ujung minggu)

dgn bantuan dr my lil'sis yang manis lg baik hati
nak menjadi photografer,
ini lah antara hasil gambar kami di sana. ;)
(lelain, apload kt FB je. hehe..)

enjoy!

(errr.. pesal gambar ni mcm terover dose warna, eh? hmm)


Asyraf : future professional photografer.


aksi yg sangat tak boleh blah! hahaha..!


my feverer port.. cantik, kan?

super susah nk amik gambar berdua dah skrg. mesti ada gangguan2 kecil! hahaha...!!

Ayra with Acu .

cak!


satu2nya gambar ku yg sorang2 masa kt sana. ;)

with Asyraf's RAKSASA.

sapa prasan mana kepala Ayra dlm gambar kt bawah ni, mmg terer la... hehe..

ok. tu je.
hihi..

7 comments:

azzey said...

saya juga yg x sampai lagi....:(

Fieza79 said...

kami org kulim yg jauh2 ni pon dh sampai haitu..mmg best btol...punya la excited begamba sana sini..hehee

Sue* mamaID said...

kepala Ayra kt depan Ann tu..huhu

mama tisya said...

cantik smua gmbr2 tu..kita tk smp lg..bila ntah nk smp i-city

ann @ hatiberbunga said...

azzey > pegi la! cantik tempatnya. ;)

fieza > wah.. org jauh pun dah lama smpai. org dekat ni je baru nk jakun ngan tempat sendiri. hehe...

sue > hehe.. tabik spring skit kt sue. ;)

eryn > pegi la.. best! tp skrg ni, nk masuk, including parking, dah kena bayar rm10. huhu..

EiJa ZaQuaN said...

eija pun nak sgt g..sampai skrg x sampai2 pun lagi..padahal bkn jauh pun bangi ke shah alam..huhu

cantik sume pic.. :)

Elin said...

hehehe..akhirnya smpi jugak kan cik ann.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails