Monday, August 17, 2009

Aku La Plak Demam..

AIYARK!

aku la plak demam..
plus batuk, selsema, sakit tekak, sakit pala, sakit badan
suma simptom tu dah ada dah!
waaa...!!

hopefully demam biasa je la..
td x larat nk drive jejauh,
so aku gi pusat kesihatan pelajar universiti tempat aku keja ni je.
susah nk tau, kan? sama ada kita demam biasa or demam lain?

sbb aku td gi jumpa doc pun, bukannya dorang cek A to Z pun.
dia tgk temperature, tgk tekak.. dah!
pastu trus dpt ubat.
well.. doc tu ada la tanya ada gi mana2 ke..
tp kan skrg ni dah merata2 tempat dah x brape selamat.
x semestinya dr luar negara je skrg dpt sakit...
so, susah nk kata.
dah la doc tu x bagi mc.
saje nk bagi aku jangkit kan kt suma staf kt sini ke?
nasib baik aku sempat kidnap face mask ngan abah aku smlm. hehe..

nway, aku harap sgt demam ni demam biasa je la..
and cepat la kebah.
risau gak since aku kan peknen n ada anak kecik lak tu.
dah xleh cium2 dah Asyraf cam biasa.. huhu...

2 comments:

Aleyn said...

Kan...risau sangat biler ader anak kecik nih....

Rasa lemas dengan H1N1 ni....selagi vaksin tak masuk malaysia...selagi tu lah tak dapat nak gi jenjalan cam biasa ngan family...dok yerperuk jer kat umah time weekend...

Salam Perkenalan

hatiberbunga said...

tu la nyer..
suma perancangan terpaksa ditangguhkan.. alahai.. cepatla abis isu H1N1 ni.. huhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails