Friday, August 7, 2009

H1N1 dah smpai sini dah!

semalam, dapat berita H1N1 dah smpai dah ke tempat keja aku!
dah bbrp org student dah yg dah kena..
aiyark! bahaya ni!
klau bilangan tu, makin bertambah,
maybe kena tutup seminggu la tempat keja aku ni... huhu...

and sbg langkah berjaga2,
tempat keja aku dah start edar face mask kt suma orang smlm.

tengok! lawa x aku pakai? ekekek..and.. kebetulan opismate aku rajin lak mengedarkan
doa pelindung dari H1N1 ni.
(click kt gambar bawak tu utk besarkan..)
mana ntah dia dapat.

nway, kita sama2 lah berdoa dan berharap,
agar sumanya ok..
semoga keadaan Malaysia ni kembali kpd normal...
(smpaikan nk bawak Asyraf gi mana2 pun, pk beribu kali tau! huhu..)

1 comment:

neezareef said...

lawa2..

lawa x blkg kira janji slmt ya x

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails