Monday, August 10, 2009

Cupcakes!!

ntah pekena la aku ni,
tetiba aku ngidam muffin @ cupcakes yang comel2 tu..
nk carik kt kedai2 kek kt area Nilai ni, haram nk jumpa.
nk wat sendiri, hampeh! bukannya reti. :P
so, tetiba aku teringat la kt kawan skolah aku yg sorang ni.. : EMI
menda yg asal-usulnya bermula ngan minat,
akhirnya menjadi bisnes yang menjadik jugak la utk dia! hihi..
dan oleh kerana xmo menghampakan ibu mengandung yang mengidam cupcake ni,
this is the result :

warna warni kan? hihi...
memula si emi ni tanya.. nk wat tema apa, wane apa, perisa apa...
aku x reti nk jawab. sbb aku tak terpikir menda2 tu.
aku just nk makan cupcake yg comel2 ni. hehe..
so, emi watkan la perisa yang pelbagai (coklat, pandan, blueberry dsbnya)..
corak yg pelbagai.. dan wane yg pelbagai.
aku suka! sedap!
next time, bleh aa aku oder lagi eh!!

THANK YOU, EMI..!!

1 comment:

reza-nani said...

ann...wehh..bila masanye entry ni ada kt sini huhu....ogos 2009 tuh...mesti time tu xperasan hihihi...ni belek2 blk br ternampak...haha...tengkiu le sesgt sebab sudi mengorder...skang ni tgh berehat sebentar...hehehe...insyaallah nnt sambung lagi ;-) kiss utk 2 beradik tomeii tuh :-D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails