Monday, August 24, 2009

Beutiful Baby Search Contest

bosan2 di petang hari puasa ke3 ni,
mood nk wat keja macam dah perlahan dah..
so, baca2 la blog kawan2.
then suddenly aku bumped in contest ni kt blog Mommy_Zara :
hihi...
hadiah pun aku tengok, menarik !1st Prize: 1 printed tshirt(ur bb pic on it) +1 magnetic + 1 keychain + 1Mag baby poster
2nd Prize: 1 Magnetic+ 1 Mag baby Poster+1 keychain
3rd Prize:1 keychain & Mag baby Poster
Mystery gift for number: 9 & 19

so, apa lagi?
mula la diri ni gatai nk mem-promote anak sendiri. :D

syarat2 utk join contest ni:
1. jd follower Mommy_Zara : DONE
2. sila add banner di atas pada sidebar.. : DONE
3. buat special entry utk contest ini dan sertakn sekali satu picture baby uols yg comey! DONEdan satu picture baby bersama mommy atau daddy! kedua2 gambar akan diambil markah.. DONE4. sile nyatakan skali nama baby dan umur baby. tips: gambar baby comey dgn aksi bersahaja tp masih mengekalkan kecomelannya mungkin menjadi pilihan juri DONE

NAMA : MUHAMMAD ASYRAF MUHAIMIN
UMUR : 1 TAHUN 3 BULAN

5 sila nyatakan bila gambar diambil. DONE

gambar ni amik masa bercuti dengan famili di Port Dickson ujung tahun lepas,
semasa Asyraf berusia 7 bulan..

6. link kn blog Mommy_Zara . sila tinggalkn comment bila dh siapkn entry k... DONE

*A.L.E.R.T*

semua baby yg manjadi peserta mestilah dr umur....
newborn ------------------------> 3 thn
for those yg single, uolls juga bleh sertai contest ni & syarat menghantar gambar seperti diatas haruslah dipenuhi..

contest bermula dari 11 August 09 hingga 31 August 09

(settle!)

u all doakan Asyraf menang ye!


4 comments:

Kisah Orang Malaysia said...

Assalaamu'alaikum HatiBerbunga.. Kongsi kisah anda dan menangi RM100.00. http://kisahorangmalaysia-peraduan.blogspot.com/

hatiberbunga said...

citer lawak?
huhu.. x reti la den! :P

bOnda said...

gO acap gO!
=)

Ucapan Raya 2009 said...

Assalaamu'alaikum HatiBerbunga..Hantar ucapan Raya 2009 di sini: http://ucapanraya2009.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails