Tuesday, March 9, 2010

Ngedet --> Entry Peram

ni lagi satu entry peram..
bizi bebeno la plak lately nk apdet blog. hehe..

minggu lepas kan aku n en.hubby cuti seminggu sbb balik kg, adik en.hubby kawen..
balik nilai balik awal sehari. so, apa lg? NGEDET LAH. hihi..
saje nk ngedet berdua ngan En.Hubby. lama sesangat rasanya x dpt ngedet cenggini since ada 2 org angel tu.
so, awal2 pagi, lepas kami antar the kids ke taska, n lepas bfast, segera la kami gi Mines Shopping Center (malas nk gi KL, jauh bebeno. hehe..)

apa kami buat ngedet berdua?
1. tengok wayang

- citer : The Book Of Eli. sebab apa tgk citer tu? sbb tu je citer yg ada b4 kul 12tgh yg rasanya x bosan sgt. hehe..
- SANGAT LAMA aku x tengok wayang. rasa2nya ada la setahun kot! huhu.. gara2 xde masa atau xde org nk jaga my kids. selalunya klau teringin sgt nk tgk citer2 movie, En.Hubby akan belikan cd cetak rompak kt pasar malam utk aku, ataupun download dr internet. sangat lah x feel. huhu.. sangat sedih, kan? ...

2. shopping!!!

- hasil shopping : 1 jeans levi's utk aku (saiz pun dah mengecik woo.. yeay!!) and 1 gelang tangan utk Ayra (gara2 ramai beno org tegur Ayra ni cam baby boy - nape yerk? sbb dia chubby ke? huhu.. tp yg pasti, sgt la x best..) and 1 adiah besday utk Aleef (lil' bro BONDA - adiah dia, xleh reveal sini.. nanti x saspen. hehe..)

3. jejalan cuci mata smbil manja2 ngan En.Hubby (ekekek..)

* tapi kan.. something yg aku perasan bila kuar ngedet ngan En.Hubby kali ni, dah x sama la rasanya cam masa kuar ngedet masa bujang2 dulu. rasa cam x brape selesa. pala otak MANJANG JE LA kt the kids. maybe sbb diri ni dah biasa kelam kabut uruskan the kids tiap kali kuar kan.. so, bila dpt kuar berdua je ngan En.Hubby tanpa sebarang gangguan, so, jadik cam kekok skit. hmmm... normal ke aku ni, yerk?

4 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah dating + sopping = BESTTTTT ;-)..ahh kalau baby girl mmg dorg akan pakaikan brg2 kemas utk naik seri anak ... opesan org2 tua ;-)

b.O.n.d.a said...

nak adiahh!! nak adiahhh!!!
(weh, dah seminggu saya jadik drebar, masih lupa nak tuntut adiah tu wooooo)
=p

hatiberbunga said...

diana > hehe.. mmg best. rasa cam nk wat je lagi camni bila2 free lagi. the kids --> pos kt opah dorang. haha..

bonda > aiseh! asyik lupa je makcik nih! walhal ada je kt sebelah ni. jentik skit pala hotak ni biar ingat. erk!

b.O.n.d.a said...

hehehe..tOceiiii =)
muahhh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails