Wednesday, March 3, 2010

NYAMUK JAHAT..!!

NYAMUK JAHAT..!!!!
BERANI KO BUAT ANAK AKU JADIK CAMNI!!!
WARGGHHH..!!!

 
  
ini lah hasil serangan gerombolan nyamuk pada malam pertama kami tdo umah nenek En.Hubby..
mana la aku sangka sekejam ini nyamuk2 kt situ.. sbb selama ni klau balik kelantan, kami balik umah arwah MIL.. jauh umah dorg pun, 10 minit je. x penah la plak byk cenggini. aduyai! walhal masa tu dah pasang ubat nyamuk dua bijik, pasang kipas pun dua bijik, lampu pun dah siap pasang lagi. hmm.. nasib baik si baby Ayra ada kelambu baby dia.. selamat dia dari serangan..

akibatnya, malam2 berikut, terpaksa la kami pinjam kelambu utk Asyraf utk malam2 berikutnya dari sedara2  En.Hubby yg lain..
SIAN ANAK AKU.. huhu...

5 comments:

Hot Mummy said...

ya allah ann, banyak nye kene attack? Kesian asyraf. mesti x lena tido mlm tu kan?

~UNai~ said...

Tu dia!! hmmm..kesian betul tengok!! memang jahat lah nyamuk2 tue!! mak bapaknyer tak kene ke? tak aci nih!! :-p

aja@osaranomise said...

kesian nya..besar2 gigitan nya..
tak bole tahan tgk..ya Allah..

hatiberbunga said...

KD > huhu.. malam yg dia kena attack tu, xde la plak dia nangis2 ngamuk. setakat gelisah gitu2 je. tp bila dah bangun siang tu, ha.. mula la hadap! hihi..

unai > maknya pun sama.. cuma byk kena attack kt tgn kaki je la. muka skit2 je kena. bapaknya, kulit tebal kematu, haram nampak bintat. ekekek..!

aja > sedey woo tgk anak sendiri kena camtu. dah abis ikhtiar cara nk kurangkan. abis segala jenis minyak @ lotion dah letak. cuma x bawak je lg ke kinik. hmm..

~UNai~ said...

untung jugak dapat kulit kematu.. huhu.. orang pompuan jaga kulit last sekali yang untung suami dengan nyamuk jugak... hahaha!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails