Thursday, March 25, 2010

Earth Hour Is Back!


earth hour datang lagi!!
mesti suma org dah tau pasal Earth Hour 2010 pd ari sabtu ni (27 Mac 2010), kan? aku yg malas tgk berita n baca surat kabar ni je yg baru tau. wakakah..!!

time tu aku tengah ada bengkel kt PD.
bila padam je lampu, dengan aku2 skali ter'padam' hahaha..

kali ni, mari la bersama2 kita serious kan diri utk bagi chan kt bumi kesayangan kita ini utk berrehat sebentar.. kejap je.. sejam je.. dr kul 8.30 pm - 9.30 pm je...

BOLEH???

3 comments:

bOnda said...

bukan takmO sOkOng tapiiiiii...

mOtip buat malam??? bukan sbb nak pantau ke?

erm, ekceli dOrang nak tau sejauh mana 'mesej' dOrang ni diterima Oleh kita..dOrang pantau dari atas sana..alangkah bangganya mereka bila mOtip mereka ni sampai..
lOgik tak??

hehehe..meh kita Off-kan punca letrik sejam tengahari nanti je..
i tak sOkOng dakyah2 camni =)

hatiberbunga said...

motif wat mlm sbb malam la org byk guna letrik, rasanya.. Xkan siang org pasang lampu, kan? Kecuali la klau kwsn tu mmg gelap. Hehe..

ann xde hal punya.. Janji menda tu bwk kebaikan semua, ann on je. Hihi..

b.O.n.d.a said...

padamkan lampu frOm 12am-6am..tidOw time!!! (satu lampu jer..)
=p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails