Tuesday, April 27, 2010

Award dari Kawan Baru - AYU

sukanya hati..!!
arini, dlm keadaan kelam kabut keja kt opis, sempat gak intai blog. hihi..
and guess what? 
aku dapat AWARD seh..!!

dari kawan blogger aku yg baru : AYU (hadifhadifah)
AWARD BEAUTIFUL BLOGGER tu..!
(cantikkah aku? ekekek..)
nway, tqvm, dear!
i love u too. hihi..

tp biasa la.. mana ada menda free dlm dunia ni, kan?
wajib ada pengeras skit :

1. Buat 1 Entry Tentang Award ini (Copy badge "BEAUTIFUL BLOGGER AWARD"untuk letakkan diblog anda) - DONE!
2. Ucap Terima Kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut - DONE!
3. Senaraikan 15 blogger sebagai penerima Award -

hmm.. siapa ye?

9. unai
12. ida

ok, dah!
ha.. apa lg girls?? sila.. sila..
ambil lah.. jgn segan2.. ;)

8 comments:

mayiskandar said...

tq...tq...berbunga2 hati terima award nih...hehe

Ibu Ayra said...

tima kasih ann...ros ambik ya award nih...

~UNai~ said...

nak keras kepala tak nak bagi pengeras boleh tak?? :-p

mamaaerish : said...

wah... tq tq .... i lioke... (",)... ding3...

nanti tgk kat award slide yer... kalo ltk cursor nama u kluar... TQ ann... mmuahhhhh

MRS. K said...

sudah siapkah renovate rumah blog?? hehehe...

i dah dapat award ni..nyway TQ

ann @ hatiberbunga said...

hehe.. klau dah ada, xpe.. sekadar ingat kt kawan2 sesama blogger. ;)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

dah pernah dpt award nieh .. TQ sudi bg kat kita award yg comei niehhhhhhhhhhhhhh ;-)

reza nani said...

waaa....blog den dpt award....hahaha....tengkiu2...sat nk gi tempek....hehe :-D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails